-->

Pages

25/05/2012

AZTEC + KITCHEN


Aijaijai, miten ihania atsteekkihenkisiä keittiön pirsityksiä! Alin vasemmalla on muuten pyyhenuppi ja alin oikealla pannunalunen. Nämä ja tsiljoona muuta mahtavaa kotijuttua löytyvät Anthropologien verkkokaupasta, jonka valikoima kilahtaa ja kolahtaa allekirjoittaneelle melko voimakkaasti. Postituskulut maksaisivat 17 € Suomeen. Hmm... Voi olla, että joudun tekemään pienen pienen tilauksen.

Kuvat: Anthropologie

12 comments :

 1. Kivoja juttuja tuolla tosiaan, eikä toi 17 euroa niin hurjan paha ole varsinkin kun tuotteita ei voi ostaa Suomesta. Saattaapa olla että itsekkin innostun jotain tilaamaan tuolta, kiitos vinkistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä. :) Vähänhän se kirpasee, mutta toisaalta tavara saapuu suoraan kotiovelle.

   Delete
 2. Eikö verkkokaupassa ole mtn tarjousta, että jos tilaa paljon kerralla, he maksavat postikulut? Ihana tuo pullonavaaja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole itseasiassa vielä perehtynyt nuihin sivuihin niin tarkasti --> pitääpä tsekata tuo mahdollisuus!

   Delete
 3. Näin tuon ekan kuvan ja aattelin, että ei voi olla Kaisa totta, jos tämmösiä jo ite värkkäät :D! Mutta ei ollutkaan, tosi ihania munkin mielestä.

  Noilla postareilla isompi tilaus kannattaa, ei pienen pieni.. ;). Ihan luvan kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah, joo vuolen nuita varsia. :DD Hmm, tuon filosofian ostan!

   Delete
 4. Ihania nuo!! Värikkäitä ja jotenkin "iloisia". :)

  <3

  ReplyDelete
 5. Ehdottomasti tilaat, ainakin itse rakastuin näihin välittömästi! Juuri tuo atsteekki-henkisyys uppoaa muhun kuin veitsi voihin :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samoin tänne, kuin tulikuuma veitsi. Heti kun saan keittiön vähänkään järjestykseen muuton jäljiltä, aion iskeä tilausta sisään. :)

   Delete
 6. ihania! ja ihana koko tää blogi :)

  ReplyDelete