-->

Pages

29/05/2012

PAINAVAA MUUTTOLAATIKKOASIAA

Ajattelin jakaa täällä vinkin, johon olisi kannattanut tarttua. Jälkiviisaus on suurinta viisautta. Tai jotenkin sinne päin. Vuokratkaa hyvät ihmiset kunnon muuttolaatikot. Pakettiauton lastaaminen eri kokoisiin, kannettomiin, muovisiin, pahvisiin, hajoaviin ynnä muihin laatikoihin on aavistuksen nihkeää. Tipuin tuolilta, kun kuulin, että muuttolaatikkovuokrat pyörivät reilussa kymmenessä sentissä per vuorokausi.

Empiirisiin kokemuksiin perustuen kahvalliset banaanilaatikot ovat toiseksi paras vaihtoehto. Meillä Ookket ja Chiquitat ovat palvelleet kahdessa muutossa täysin moitteetta. Ohhoijjaa, onneksi meillä tämä rumba alkaa olla jo voiton puolella.

8 comments :

 1. Täällä mennään perjantaina pääosin banaanilaatikoilla, joissa on astiat ja muut painavammat tavarat. Sitten on juurikin niitä eri kokoisia laatikoita, ei paljon mutta kuitenkin. Ja liinavaatteet yms. tekstiilit kulkee törkeästi jätesäkeissä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meilläkin oli astiat banaaneissa ja samoten niin liina- kuin tavallisetkin vaatteet säkkien uumenissa. :} Tsemppiä muuttoon! Raskasta puuhaa.

   Delete
 2. No on todellakin iskenyt muuttoväsymys, saa nähdä miten jaksaa laittaa kamppeita paikoilleen. Eikä asiaa auta yhtään, että on kaksi päivää aikaa pistää vanha koti pakettiin ja sain stressistä ihan hirveän lihasjumitilan ja armottoman hedarin enkä pysty juuri nyt tekemään yhtään mitään. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ou nou. Nyt äkkiä jotakin relaxantti-ibumaxi-sekoitusta alas ja pitkille yöunille. Kyllä sitä aina jotekin onnistuu tuon muuttourakan romantisoimaan kevyemmäksi siirroksi.

   Delete
 3. Nappasin just pari rauhoittavaa (toimivat myös virallisesti myös lihasrelaxantteina ja pari panadolia päälle. Nyt iski sellainen mukavan rauhallinen väsymys, mutta koska tiedän sen johtuvan nyt lääkityksestä, ajattelinkin alkaa tekemään hieman raivaustyötä. Siskonlikka vähän lupaili tulevansa huomenna auttamaan. Mä olen tämmöinen lihaksilla jännittävä, mutta sille ei kai voi mitään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Melkoinen reaktio kyllä, onneksi mun olemattomat lihakset pysyvät stressinkin keskellä yhtä löysänä kuin aina. ;)

   Delete
 4. Voi että sun blogissa on jotenkin tosi kiva fiilis! Aivan ihania kuvia ja ulkoasu :)
  J

  ReplyDelete