-->

Pages

19/05/2012

UUDEN BLOGIN AVAUS


Sain toteutettua pitkään hautomani haaveen - uuden sisustuspainotteisen blogin avaamisen! Tervetuloa mukaan kaikki tänne eksyneet näin heti alkumetreillä. 

Oma valkoinen puutalo on muuttoa vaille valmis ja ajatukset täyttyvät noin 99-prosenttisesti erilaisista sisustushaaveista. Askartelu-projektihuone nyt päällimäisenä mielessä. Oma kaappi kaikelle tuunaustavaralle! Toimitin viimeisen raksahankinnan (keittiön ovien nupit) talolle tällä viikolla. Ihan kohta kaikki materiaalit ovat seinissä, lattioissa, naulattuna ja paikoillaan. Niistä kerron täällä lisää jatkossa. Mielessä on jo niin monta hauskaa juttuideaa.  

Minusta ja avomiehistäni voit lukea lisää klikkaammalla vasemmassa yläkulmassa olevaa kuvaa. Palataan pian asiaan!

Kuva: The Notebook Doodles

16 comments :

 1. Oi miten kaunista täällä on! En malta odottaa, että pääsen kurkistelemaan uuteen kotiin ja sinne tuleviin juttuihin. Tästä ei oma talokuume ainakaan parane ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tuhannesti. <3 Täällä todellakin vain nostatellaan talokuumetta. :)

   Delete
 2. Onnea uuteen kotiin ja uuteen blogiin, jään suurella mielenkiinnolla katsomaan millaisia tuulia täällä puhaltaa. Ihana myös tämä blogin raikas ja suloinen ulkoasu:) Jee! Kivaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lotta. Samoin sinne --> lähden taas Vallilaan kirppistelemään ja myymään viimeisiä tavaroita pois muuton alta.

   Delete
 3. Onnea minunkin puolesta uuteen kotiin ja uuteen blogiin! Vanhankin blogin puolella kävin aina välillä kurkkimassa. Ihana kisuli sulla! Meilläkin on kaksi löytöeläinkodista pelastettua pikkuista. Aloittelin tossa pari viikkoa sitten oman sisutuspainotteisen blogin, jossa meidän karvakaveritkin vilahtelevat -tervetuloa vierailulle :)

  http://lifeanddecoration1.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja tulen ehdottomasti vastavierailulle. Sydän sykkii kovasti näille löydetyille karva-aarteille. <3

   Delete
 4. Totta kai seuraan lukemaan tännekin! Ja sisustuspainotteinen blogi kuulostaa tosi hyvälle. :D Uusi ulkoasu on tosi kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa! Kiva saada heti alkuun muutama seuraaja uusille jorinoille. :D

   Delete
 5. Onnea uuteen blogiin (ja uuteen kotiin myös)! :) Mielenkiinnolla jään odottamaan kurkistuksia uuteen kotiinne ja elämään siellä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja kiitos! Onneksi enää muutama päivä vuoralaiselämää jäljellä. :)

   Delete
 6. Täällä ollaan ja onnea uuteen blogiin :) Innolla odotan mitä tuleman pitää !

  ReplyDelete
 7. Näyttääpäs täällä hyvältä! Onnea uuteen kotiin ja uuteen blogiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olen ihan innoissani, molemmista. :)

   Delete
 8. HUH HEIJAA!!! Säikähdin pahemmin, kun susta ei ole kuulunut mitään vähään aikaan! Nyt kun syy löytyi, saat anteeksi. Ihanan mahtavaa, odotan todella innolla tulevaa. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos anteeksiannosta. :=) Ihana päästä bloggaamaan sisustamisesta tuutin täydeltä!

   Delete