-->

Pages

17/06/2012

IITTALAKevätlukukausi 2012


Kipot, kupit: 7  
Kattilat, pannut: 8+
Astiat: 5- 
Aterimet: 7
Servetit: 9


Haaste suoraan akilleen kantapäähän. Homman punaisena lankana oli esitellä kotoa löytyvät Iittala-tuotteet ja kertoa mahdollisista hankintahaaveista. Meiltä löytyy magneetteja, pari tuikkukuppia sekä kuohu-, valko- ja punaviinilaseja merkkiä Tapio ja Essence. Haaveena kartuttaa kumpaistakin lasikokoelmaa ja kenties keräillä jatkossa myös Teema-sarjan valkoisia ruokailuastioita.

Haaste napsahti kahdelta viehättävältä valkoista rakastavalta sisustajaneidolta: White&Fresh-blogin Irinalta ja Valkoisen Kodin Cinnabarialta. Kiitoksia kaverit. :) Heitän saman nakin eteenpäin Empulle, Marjalle, Mrs Jonesille, M:lle, Esmeraldalle, Mairelle ja Hannalle. Mitä Iittala-tuotteita kotoasi löytyy ja mistä mahdollisesti vielä haaveilet?

p.s. Lisäsin eiliseltä asukuvan ja ihanan ilmapallokoristeluidean No home without you:n Facebook-sivulle. Päivittelen sinne jatkossakin ekstramateriaalia. Sivulle pääset tästä.

14 comments :

 1. Iittalalta löytyy kyllä kaikkea kivaa ja kaunista kotiin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Ja tämän haasteen aikana ollut hauska huomata, miten paljon suomalaisissa kodeissa Iittalan tuoteita piileksii.

   Delete
 2. Oi nuo magneetit on söpöjä kivoja!!

  ReplyDelete
 3. Kiva haaste! Täytyypä alkaa katselemaan, mitä Iittalaa meiltä löytyykään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iittala on pesiytynyt varmaan melkein kaikkiin suomalaisiin koteihin jossakin muodossa. :P

   Delete
 4. Ihania magneetteja. Mistä niitä saa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen saanut kaikki nämä lahjaksi eri osoitteista, mutta ainakin Stockalla olen törmännyt.

   Delete
 5. Meillä karttui Aalto -vaasilla jälleen koko touhu ja tuli Iittalan outletissa meilkein itku, kun niin ihania kaikkia juttuja oli tarjouksessa.. Ei mahdu ei.. Ja valkoisesta kodista haaveilen minäkin, kahden karvakuonon kanssa se EI vain toimi. Keväällä hankittu valkoinen divaani joutuu koko ajan olemaan suojapeitteen alla ja pääsee "oikeuksiinsa" vain harvoina hetkinä.. Se olisi musta lähes samantien, tassujen jäljistä ja ties mistä muusta kahden narttukoiran tahrasta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oijoi, no, onneksi kaunista saa aikaan myös tummilla sävyillä. :) Meidän karvanaama on tuommoinen tofforulla, joten karvat eivät onneksi paista vaaleiltakaan pinnoilta. Mustista - etenkin villakankaisista - vaatteista en sitten puhukaan mitään... :]

   Delete
 6. Noi iittalan magneetit on ihania, itseltäkin löytyy muutama =)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Söpöjä ovat! :) Pannukakun resepti on etenkin ihana.

   Delete