-->

Pages

01/06/2012

MAKUUHUONEEN MAIL BOX


Suurimalle osalle keräilemistäni sisustuslehdistä näytettiin muuton yhteydessä lehtilaatikon ovea. Nämä kuvan kappaleet säästin iltalukemiseksi. Valikoin kansien perusteella summahutturassa pari pihavinkkejä pursuavaa Avotakkaa ja muutaman muun suosikkinumeron Dekosta.

Jännää olla ilman televisiota. Eilen kääriydyin peiton alle sipsipussin kanssa ja pläräilin lehtiä ennen nukkumaan menoa kaikessa hiljaisuudessa. Tähän rauhallisuuteen voisi tottua. Ryhdyin tosissani miettimään, että hankkiutuisimme eroon toisesta tv:stä ja rauhoittaisimme makuuhuoneen ylimääräiseltä mölyltä. Tai ehkä sen voisi laittaa vierashuoneeseen. No, sitä kerkeän vielä pähkäilemään, kun huonekalut löytävät oikeat paikkansa. Sen sijaan heitän teille perjantain pähkinän: kiinnittääkkö lehtiteline korkeammalle vai voisiko häkkyrä nojailla vain rennosti seinään lattianrajassa?

14 comments :

 1. Oi miten kiva lehtiteline! Mistä olet tälläisen löytänyt?

  Mielestäni näyttää aika kivalta ihan tuollatavalla lattian rajassa, mutta tietysti olisi hyvä nähdä vähän isommassa mittakaavassa miltä se näyttää siinä. Eli melkein sitten vasta osaisi sanoa sopiiko paremmin tuohon vai seinälle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tilasin Rockett St Georgesta Englannista. Kokonaisuus painaa melko paljon lehtien kanssa, joten voi olla, että jääpi tuohon. Pitää ottaa kauempaa kuvia myöhemmin. :)

   Delete
 2. IHANA,IHANA,TÄYDELLINEN!!!!! Mäkin haluun!! :)

  Lattialla on parempi. :) Oih... Tahtoooo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, vissiin tykkäät? :D Söötti se kyllä onkin.

   Delete
 3. Ihanalta näyttää!! Ehottomasti jätä lattialle tuo teline. Ja ooh, kuinka ihanalta kuulostaa lehtien pläräys peiton alla sipsipussin kera!
  /t

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kyllä suorastaan nautinnollista. :) Liian vähän tulee vaan oltua ja pläräiltyä.

   Delete
 4. Heippa! Tulin vastavierailulle ja jään ehdottomasti (omasta talosta kateellisena) seurailemaan sisustusjuttujasi. :)

  ReplyDelete
 5. Meiltä löytyy aivan samanlainen, mutta hieman pienempi ja Mail-tekstin tilalla on: Nro 3. Säilytän siinä hoitopöydällä pojun vaippoja=)
  Tuollainen isompi olisi myös ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä ovat kyllä varsin hurmaavia. :) Pienempi kelpaisi myös.

   Delete
 6. Uskoisin, että lattialla olisi kiva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lattialla oli kiva niin kauan, kunnes sänkyyn laitettiin jalat kiinni. Nyt tekis melkein mieli ottaa jalat kokonaan pois... :/

   Delete