-->

Pages

09/06/2012

ONNEN JA AHDISTUKSEN ILTAOnni on...
Perjantai
 Kesä-kannu
Induktioliesi
Ilta-aurinko
Oma terassi
Nuudelit ulkona sukkasillaan
Sydämelliset naapurit

Ahdistusta aiheuttaa oven raosta hatkat ottanut angorapallo. Tassumies-seikkalijamies livahti epähuomiossa karkuteille ja aiheutti useamman tunnin suuretsinnät uudella asuinalueella. Päästiin samassa sanomaan naapureiden kanssa käsipäivää - niin mukavia ja auttavaisia ihmisiä. Perheen isä lähti etsimään Tassua pakettiautolla ja raportoi näköhavainnoistaan meille. Löysin karkulaisen ensimmäisen isomman tien varresta istumasta. Tyyppi norkoili siinä ihan tyynenä ja tuli lopulta kutsusta nuuhkimaan katkaravun hajusia käsiäni. Meni helppoon. Pelkäsin kuollakseni jonkun ohiajavista autoista liiskaavan meidän rakkaimman alleen. Toinen. Niin ylirakas, etteivät sanat riitä kertomaan.

Asiasta emalipurkkiin. Aivan mainio tämmöinen pikkukannu voisipulisulalle, jota aioin lotrata uusiin perunoihin useasti tänä kesänä. Toimii myös induktioliedellä, eli sotkun voi tehdä suoraan tarjoiluastiaan. Kuinka kätevää! Kyseessä on Dog Designin suunnittelema Kesä-sarja Hackmanille. Ihania osasia ja mielestäni melko kohtuuhintaisia. Lävikkö näytti olevan jo alennetulla hinnalla Iittalan verkkokaupassa

10 comments :

 1. Luojan kiitos se karvapallo löytyi ehjänä!!! <3 Tippa tuli linssiin, sen verran järkyttävä oli jo tän tekstin lukeminen. Senkin seikkailija Tassu!! :)
  Silityksiä hälle ja sulle isot tsempit, kun kestit tilanteen. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanoppa muuta. <3 Mamma oli ihan sydän syrjällään. :[ Ja voi vitsi viime öistä onnen tunnetta, kun tyyppi retkotti selällään mun kainalossa kuorsaamassa.

   Delete
 2. heei jos vaan saa kysyä näin mahtavan blogisi ulkonäköön liittyen niin miten oot viritelly tähän kommenttiboksin ympärille keltasen katkoviivan? :) ja toinen että miten oot saanu vaihdettua nuo sivun vaihto linkit sivun alhaalla? missä sulla lukee siis <<EDELLINEN ja ETUSIVU
  näin etukäteen kiitos vastauksesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koodasin HTML:ää uusiksi melko paljon ennen kuin starttasin tämän blogin. Tein niin hurjan määrän modifointeja, etten muista - saati uskalla - alkaa neuvomaan niissä asioissa, koska html:n sorkkimisessa voi käydä köpelösti (been there, done that). :F Mutta googlettelemalla löysin monta hyvää vinkkiä koodaukseen, eli ei muuta kuin testailemaan. Ja muista tallentaa olemassa oleva blogin html-pohja, jos lähdet kokeilemaan uusia muutoksia. Itse jouduin yhden virheen jälkeen tekemään koko homman alusta uudestaan, kun en enää päässyt oman mokani jäljille.

   Delete
 3. Onneksi löytyi pikkuinen, meillä on onneksi vielä pysyneet vanhat kollit sisällä - ovellinen lasikuisti ja yhden aukiolevan oven taktiikka on meillä auttanut.. 10 vuotta kerrostalossa asustaneet kolliherrat eivät välttämättä oppisi varomaan autoja, niin olemme tehneet päätöksen, että pysyvät sisäkissoina edelleen ja rakennamme heille ulos ison häkin.

  Mulla on tuo kannu talviteemalla, aivan loistava myös glögin lämmittämiseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samoin, Tahvero ollut sisällä kerrostalossa ja pelottaa maailmassa eniten, ettei karvaturrukka osaa varoa autoja ulkosalla. Samasta syystä päätimme pitää Tassun sisällä myös omakotitalossa. Herra kyllä tykkää pyyhältää myös fleximin päässä, joten lenkitetään Tassumiestä aina sillon tällöin hihnan kanssa.

   Hmm. Minäki haluan tuon kannun talviteemalla. :F

   Delete
 4. Huh, onneksi karkulainen löytyi, sydän syrjällään lueskelin tätä kirjoitusta. Mahtavaa myös, että naapurustostanne löytyi auttavaisia ihmisiä.

  Tuo kannu on kyllä aivan hurjan suloinen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä oikeasti jotenkin ihana ensitapaaminen viereisen naapurin perheen kanssa. Ihan pyytämättä hyppäsivät auton rattiin ja lähtivät ajelemaan korttelia ympäri.

   Niin onkin! :) Olen ihan ihastunut vanhanajan emalitunnelmaan. Ruoka maistuu paremmalta tästä kiposta.

   Delete
 5. Ihanaa, että tassuttelija löytyi!! Meidän Ruffe oli vasta hukassa ja kyllä sitä oltiin sydän syrjällään ja suruissaan kissaystävän vuoksi... Meidänkin katoamistempaus päättyi onnellisesti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Ruffe ja Tassumies... <3 Sydän oli todellakin syrjällään. Onneksi molemmilla tarinoilla oli onnellinen loppu.

   Delete