-->

Pages

11/06/2012

RAKKAUDESTATörmäsin aamulla kahvimuki kourassa pysäyttävän kauniiseen Katriina Pajarin kolumniin Tänään minä rakastun. Veti hetkeksi ihan hiljaiseksi. Juuri eilen, vähän apeissa tunnelmissa, mietin ympärillä pyörivää ja olin vain niin onnellinen ihmisestä, joka ymmärtää ja jonka kanssa vakavatkin keskustelut päättyvät lopulta hymyyn ja huonoihin vitseihin.

Imagine meeting someone who understood even the dustiest corners of your mixed-up soul. 

Bulldoggi: The Daily Frenchie
Shakespeare: Pinterest

10 comments :

 1. Aivan ihana kirjoitus, ja hieno oli tuo kolumni johon viittasit, kävin lukemassa sen ja palasin hetkeksi takaisin seitsemän vuoden taakse siihen kun minun ja hänen katseet kohtasivat ja tiesin että tuo hetki muuttaa elämäni. Nyt pitäisi vain saada liikutuksen kyyneleet pois silmistä ja jatkaa töitä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi. <3 Ja se, mikä on ihaninta, on seikka, että tuo hetki saa sulle vieläkin noin lämpimän tunteen aikaiseksi. Täälläkin meinaa kouria ihan kunnolla mahanpohjasta, kun palailee muutaman vuoden takaisiin tunnelmiin.

   Delete
 2. Ihana tuo kolumni ja ihana postaus Kaisa! <3
  Ja toi koiruliini! :) Hih <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihih, eikoo iki-ihana! :) Läkähtynyt rakkaudesta. Kiitos Monttu. <3

   Delete
 3. Toi kuva on kyllä ihan mahtava, todella koskettava ja kolumnin kävin myös katsomassa, ihana !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotenkin tuo kolumni iski tämmöiseen romantikkosieluun. :) Näköjään sielläkin samaa vikaa. ;)

   Delete
 4. Koskettavaa ja kaunista. Sen vaan tietää, ei sitä oikeastaan voi edes sanoiksi pukea. Joskus ne nimenomaiset ääripäät ovatkin "se juttu".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta. Jollekin ääripäät, toisille samankaltaisuus, kolmansille vuorikiipeily. Yhdistäviä asioita on niin monta kuin on rakkaustarinoitakin.

   Delete
 5. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tämä sun blogisi, itselläkin rakentaminen ja sitä kautta sisustaminen on hyvin ajankohtaista :) Yhden kehittämisehdotuksen haluaisin kyllä antaa. Itselläni ei ole mahdollisuus/tapana lukea ihan jokapäivä blogeja, joten käyn yleensä läpi monta postausta kerralla. Minusta on vähän hassua/epäkäytännöllistä, että tässä blogissa joka postauksen jälkeen täytyy vaihtaa sivua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos palautteesta! Pähkäilin blogin olevan mielyttävämpi selailla, kun kuvia on vähemmän = sivu latautuu nopeammin. Mutta laitetaampas harkintaan tehdä asian suhteen pientä muutosta - kiva kun toit toisen näkökulman esiin. :)

   Delete