-->

Pages

18/06/2012

SOHVAPÖYTÄ BETONISTA, OSA 1

Sohvapöydän betonilevyn valmistus on jo näin hyvällä mallilla, kiitos perheemme toiseksi karvaisimman jäsenen. Ammattilaisvälineet saatiin lainaksi naapurista. Sekoitus, levitys, upotus ja tasoitus - siinä työvaiheet lyhykäisesti. Upotimme joukkoon pari rautakangen pätkää varmuuden vuoksi, jotta levy ei vain napsahda käytössä halki.

Tämä kaikki tapahtui lauantaina. Nyt kuivunutta betonilevyä hiotaan ja lakataan tuossa vieressä kuistilla. Lopputulos nähdään osiossa 2, jonka postailen tänne vielä tällä viikolla. Pöydän jalat nähtiin täällä jo aikaisemmin postauksessa Pöytäprojekti x2. Tasoja tässä jo kaivataankin! Tänään tarjosimme ensimmäisen aterian naapureille täällä uudessa kodissa. Grillattua makkaraa, uusia pottuja, voisulaa ja fetasalaattia. Seisten. Hyvä tunnelma! Vähän niinku snäkärillä. 


// EDIT 14.7.
Tsekkaa lopputulos tästä:
VALMIS BETONIPÖYTÄ

8 comments :

 1. Mä oon niin varma, että siitä tulee hieno! Innolla odotan kuvaa lopputuloksesta. Mulla polttelee jo päästä tekeen betonilattiakokeiluja. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainakin uniikki. ;) Eilen saatiin jo toinen puoli lakattua!

   Delete
  2. Kiva-kalustelakka. :) Himmeä. Ja yksi kerros.

   Delete
 2. Mä tulen olemaan niiiin kateellinen pöydästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Selkeästi kova luotto lopputulokseen.

   Delete
 3. Uuu mikä idea, en ihan heti tuota materiaalia mieltäisi pöytään sisälle, mutta varmasti toimii. Meidän keittiön perintöpöytä odottaa vaan edelleen hiontaa ja tummaksi petsausta.. Tuolit on jo hoidettu kauan sitten, mutta pöytä vaan on edelleen peruskoivunvärisenä.. Ehkä tulevana kesänä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiku ei se tuu sisälle vaan se koko levy on samaa materiaalia. :) Tuossa kuvassa näkyy varsinaisen betonikakun lisäksi aluslevy ja kehykset. Ja hei, onhan sullakin tuuninkiprojekti näköpiirissä. ;)

   Delete