-->

Pages

13/06/2012

UUH, MITÄ TAPETTEJA!

Tämmöisiä ihanuuksia myydään Australian maalla. Malliston takana on Brisbanessa sisustusliike Black&Spiroa luotsaava Anna Spiro, joka muuten pitää myös mielenkiintoista sisustublogia Absolutely beautiful things. Tässä vielä suora linkki blogin tapettipostauksiin: Wallpaper.

Näitä on Annan putiikin lisäksi nyt myynnissä myös australialaisen Porter's Paints -liikkeen verkkokaupassa. Samasta verkko-osoitteesta löytyy lähes yhtä mykistävä Cloth-kokoelma, joka on lähtöisin vaatesuunnittelija Julie Patersonin kynästä. Toimituksista Australian ulkopuolelle täytyy erikseen kysäistä yrityksen pääkonttorilta. Ehkä näitä saisi myös suomalaisiin seiniin.

Kolahtaako?

Kuvat
Oikea yläkulma: Porter's Paints
Muut: Absolutely beautiful things

4 comments :

 1. Eihän tämmöstä pitäisi julkisesti tunnustaa, mutta minulla kyllä tuli tuosta vasemman yläkulman tapetista mieleen vaan teinien kirkkovenepiirrokset :D. Tuo toiseksi alin on ihana kuva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, mikäs sen idyllisempää... Ja minä taas rakastuin just tuohon. Vaikka en tiiä pitäisikö ääneen tunnustaa, mutta vähän tulee mieleen inttipoikien aamukampa. Voidaanko jotenkin vielä pilata tuo kuosi muilla mielikuvilla? :DD

   Delete
 2. Mun blogissa olisi sulle haastetta :)

  http://whitefresh.blogspot.fi/2012/06/iittalaa.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos. :) <3 Tämä täytyy tehdä!

   Delete