-->

Pages

10/06/2012

UUSI SOHVA LÖYSI VALTAAJANSA"Ai se Karvisen näkönen kissa", vastasivat naapurit, kun kyselimme karkuri-Tassumiehen perään pitkin lähikorttelia. No juuri se! Meidän Karvinen rakastui uuteen sohvaan hetimmiten kalusteen saavuttua. Eikä kumma, sillä makuualustat ovat olleet vähissä viime aikoina meidän olohuoneessa. Tämä Splitback hankittiin vierashuoneeseen (Daniel: mieshuoneeseen), mutta sohva saa toimittaa päälöhölinnan virkaa sen aikaa, kun varsinainen Band-tilauksemme saapuu. Kurkista tästä aikaisempi postaus aiheesta: Sohvakaupoilla.

Parasta tässä sohvassa on selkänojan muuntelumahdollisuus. Asennon saa normaalista löhöasentoon (kuvassa) ja aina vaakatasoon asti helposti klikkailemalla. Ikeasta sijauspatja tämän päälle ja avot - vierasvuode on valmis. Vaaka-asennossa patjalla on leveyttä 115 cm, elikä hulppea yhdelle tai romanttinen rakastuneelle pariskunnalle. Pylly vasten pyllyä pum-pum. Kaikissa muissa tapauksissa turvaudumme lisävuoteeseen. Isä ja äiti, älkööt peljätkö. Kapeudesta huolimatta - tai itse asiassa juuri sen vuoksi - tämä oli meidän neliöiltään pieneen vierashuoneeseemme ihan ehdoton hankinta. Vie levitettynä vähän tilaa, ja samalla säästymme yhden vieraspatjan varastoinnilta.

Nyt on Tassulla muuten pieni tiuku kilisemässä kaulassa ja ihan isojen miesten kaulapanta parilla timattifisukoristeella (mamman valinta). Vielä pitäisi puhelinnumerolla varustettu nimikyltti hankkia. Ja loppuun suununtain kissakysymys: onko normaalia, että katti kuorsaa kovempaa kuin ihminen?

16 comments :

 1. Upea sohova :) Ottasin ittellekki heti ja just prikulleen samalla värillä, ihana :) Sulonen sohvanvaltaajaki siellä :) En tiä onko normaalia ku kissa kuorsaa mutta meän kolli kyllä kuorsaa ja lujjaa ja ei pitäs olla mittään vikkaa ku vasta kävivät eläinlääkärillä ja kaikki kokkeet ja testit oli ok vaikka ikkää jo kohta 14v :) Mies kuorsaa vasemmalla puolella ja kolli joko jaloissa, oikialla puolella tai meän keskellä :) Miksihämmie nukun korvatulupat korvissa :D Meän kisuneiti ei ONNEKSI kuorsaa, se se vielä puuttuiski :D Miehän EN tietekkään kuorsaa :) en oo ainakaan kuullu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, meillä kissa joko kehrää tai kuorsaa eli aina soi. Juu eihän neidit tai rouvat kuorsaa, tietenkään. ;) Eli tyyppi ei välttämättä siis kärsi kroonisesta poskiontelon tulehduksesta, vaan on vaan niin äijä.

   Delete
  2. Minun piti tulla vielä sanomaan että jos sinua huolettaa kovin sohvanvaltaajan kuorsaus, käytä pikkumussukkaa eläinlääkärillä niin saat sitte varmuuen ettei oo mittään varmasti vialla, tai jos on, niin saa sitte hoitoa siihen <3 Sulla huoli loppuu ja tullee kevyempi olo ittellä ko saat asian huolenpäältä pois <3 Silitykset pikkuäijälle :)

   Delete
  3. Se on semmoista kehräyksen ja kuorsauksen sekaista törinää, luulen olevan onneksi vielä normaalin rajoissa. Vien ehdottomasti, jos tästä vielä rouhistuu. Silitykset välitetty! :) <3

   Delete
 2. IIIHANA sohva! <3 Todella tyylikäs ja vielä yksinkertainen, what a combination! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :) Tykätään kyllä kovasti, jotenkin vielä kivempi kotiolosuhteissa kuin kaupassa muiden sohvien keskellä.

   Delete
 3. Hei! Olen tässä jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi ja jatkan varmasti myös Suomeen palattuani. Tällä hetkellä olen vain hakenut inspiraatiota omiin sisustusprojekteihini, joiden aloittamista en malta odottaa.. :)

  Onneksi Tassumies löytyi! <3 Toivottavasti herra malttaa jatkossa pysytellä turvallisesti valtakunnassaan. :)

  Onnea ihanaan uuteen kotiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Helena! :)
   Kiitos kivasta kommentista, kiva kun olet surffaillut sivuilleni. Itsekin löydän blogimaailman syövereistä niin paljon inspiraatiota! Uuden tilan sisustaminen on kyllä niin ihanaa. Ilmeisesti pääset sinäkin aloittamaan koko homman pisteestä A?

   Delete
  2. Palaan samaan asuntoon mistä 10 kuukautta sitten lähdinkin, mutta jotain uudistusta pitäisi keksiä! Sisustustikkaat (lienevät enemmän kissojeni iloksi) ja vanhoista ikkunanpokista tehty peili ovat ainakin jo to do -listallani! Sinulla taitaa kuitenkin olla hieman enemmän sisustamista! :) Innolla jään odottelemaan, mitä on seuraavaksi luvassa!

   Mukavaa kesää (voiko Suomeen jo näin toivottaa?)! ^_^

   Delete
  3. Pieni breikki tekee varmasti hyvää sisustukselle. Saa vähän etäisyyttä, niin voi miettiä monta asiaa uusiksi. Hmm, joo meilläkin pitäisi keksiä jotakin hauskuutusta kissalle ja kyllä vain, hommaa riittää yllin kyllin... Mutta mukavaa hommaa onneksi! :) Haha, voi toivottaa, koska on KESÄkuu. Muusta kuin kuun nimestä en sitten tiedäkään. Samoin sinne, lämpimiä päiviä!

   Delete
 4. Pieni väsynyt matkustaja. :) <3 Ja joo, on se normaalia. Meidän kaikki neljä kissaa kuorsasivat ihan kauhean kovaa. Joutui välillä ihan tönimään niitä, että vaihtaisivat asentoa tai lähtisivät muualle kuorsaamaan. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. :DD Samaa olen harrastanut ja välillä saa töytiä ihan huolella, että Talsberi lotkauttaa tassuaan edes vähän suuntaan tai toiseen. Nukkuu kai vaan niin rennonletkeästi.

   Delete
 5. Tykkään tuosta sohvasta, niin hieno, ois just passeli opiskelijalle (paitsi hinta =D). Nää kuvat on kans tosi ihania!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Olis kyllä mahtava, just pieneen tilaan niin passeli ratkaisu. Ja vuodesohvakategoriassa itse asiassa ihan yllätävänkin kohtuuhintainen, mutta tietenkin perussohvan saa sitten taas selvästi halvemmalla. :)

   Delete
 6. Oijoi, teil on splitback! Olen käynyt Vepsäläisellä istumassa sitä ainakin sen sata kertaa, mutta en oikein osaa päättää, voiko siinä olla tarpeeksi löhöasennossa. Aion kyllä kotiuttaa splitbackin ainakin konjakinvärisenä nojatuolina, on nuo vaan niin hienoja, ja käteviä.

  ReplyDelete
 7. Voi olla! Yllätävän hyvällä mutkalla pystyy katteleen telkkaria. Uuh, konjakki on varmasti ihan huippu.

  ReplyDelete