-->

Pages

19/07/2012

ATSTEEKKIRYIJY


Tattarisuon antiikkihallilta tulee harvemmin lähdettyä tyhjin käsin kotiin. Viime kerralla tepastelin toiveikkaana matoilla ja tuoleilla täytettyyn yläkertaan. Noin kymmenen minuutin kuluttua askelsin rappusia alas onnenkiilto silmissä likaisen, vähän kieron ja toisesta päästä purkautuneen ryijyn kanssa. Paljonko? Olin kai hitusen säälittävä näky - sain maton tupaantuliaislahjaksi hallin yrittäjältä Helenalta, jonka aarteita olen käynyt hipelöimässä jo usemman vuoden ajan tasaiseen tahtiin. 

Näytin ryijyvanhukselle eilen juuriharjaa ja vanutin reunoja suoremmiksi. Värit kirkastuivat silmissä! Kun saan vielä purkautuneen reunan pääteltyä, on melkein roskistuomion saanut matonrepale jälleen iskussa.

16 comments :

 1. OI UPEEUPEE, ISKIS MUT! Ja mikää ele, sait sen. NYYH! Ihunaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täälläkin täystyrmäys. Niimpä, ihana Helena.

   Delete
 2. *huoh* Inhottavaa nillittää, mutta näin tekstiilialan ammattilaisena: TUO EI OLE RYIJY! Ryijyssä on NUKKA! Siis aina! Lienee jotain kiintopujotusta tai muuta, sidos on toisarvoinen asia, mutta älä sano sitä ryijyksi, jooko!

  Mutta aivan ihana, upean hehkuvat värit, ja että ihan sait sen... onneksi olkoon! Hyväkuntoiseltahan se näyttää! (Tuommoisella narulla muuten kun kuivaat, niin reunat varmasti alkaa liekuttaa... kannattaisi kuivata suoralla kaiteella tai jonkun kepin tai harjanvarren päällä!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanon villapaitojakin tarpeen tullen ryijyiksi, joten tuo näytti emäryijyltä mun silmään. Kiitos ojennuksesta, aina voi oppia jotakin uutta. Matosta ei siis tulekaan automaattisesti ryijy, kun sen nostaa seinälle.

   Delete
 3. Ihan mahdotonta! Nyt on taas sitten joku paikka minne pitää mennä, kiitos siitä ,) Ps. korublogissani on sinulle pari tunnustusta ,)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitti, pitääpä surffailla katsomaan. Kannattaa tosiaan käydä visiitillä. Hallilla on nyt auki isompien huonekalujen puoli ja löytötori aukeaa taas syyskuun alussa. Siellä sitä vasta riittääkin hipelöitävää...

   Delete
 4. Kauniit kirkkaat värit! Onneksi ei päätynyt roskiin:).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! Pelastava kirppishai saapui paikalle kreivin aikaan.

   Delete
 5. Onko sulla muuten instagramia? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on ja koitin kattoa, enkä muista mun tunnusta. :D Että niin aktiivisessa käytössä. Pitäisi vissiin skarpata. Tsekkaan sen, aktivoidun ja I'll inform you. Sulla?

   Delete
  2. Heh, ei mun takia tarvii, etsiskelen kyl lukemieni bloggaajien profiileja sillä monilla sisustusjuttuja sielläkin ja kivoja arjen inspiroivia kuvia :) tyyliin varpunen ja suvi valkoisesta harmaja jne...mun löytyy kai ihan hakusanalla hunajaista tai riikka timonen. Nyt kiteen kirppareille, saa nähdä mitä löytyy :D

   Delete
  3. Eijei, on pitänyt muutenki uppoutua sen saloihin, jäänyt vaan tekemättä. Voisin ensitöikseni ettiä Hunajaisen kuvat sieltä käsiini. :)

   Delete