-->

Pages

30/07/2012

INSTAGRAM-KOUKKUOlen leikkinyt pari viime päivää Instagramilla ja olen nalkissa. Hemmetin koukuttavaa hommaa! Löytyykö muita hurahtaneita? Kaikki tämänhetkiset kuusi kuvaani löytyvät osoitteesta @nohomewithoutyou (mm. yksi otos uudesta kattolampusta, joka vielä odottaa asentamista). Lisää napsuja on tulossa, siitä voin olla jo nyt varma. Tuon yläpuolella olevan kuvan räpsäytin tänä aamuna ennen töihin lähtöä. Edelleenkin kesäfiiliksissä, vaikka loma onkin enää vain muisto.

16 comments :

 1. mites toi instagram toimii??? Saako sen windows puhelimeen? T: yks joka sai bloginsa vasta tänään (ison ähräyksen jälkeen) FB:hen..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, hienoa!! Ja niin, että se toimii. ;)) Haha, nauroin tuolle läpälle. Instagramin latasin iPhonella AppStoresta ja ei taida tosiaan toimia Windows-luureissa (kiitos Jose alla vastauksesta). Mutta mutta, hätä ei ole tämän näköinen, Windows-puhelimiin voi ladata Molome-sovelluksen, joka muistuttaa hyvin paljon Instagrammia. Silloin pääsee jakamaan kuvia kaikkien windowssilaisten kanssa. Tsekkaa linkki tästä: http://colours-and-carousels.blogspot.fi/2012/07/sita-molome.html.

   Delete
 2. Mua kiinnostaisi myös tietää, mikä tuo kaikkien intoilema Instagram on! Osaisitko lyhyesti selittää homman jujun? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jose jo kertoikin hommasta hyvin tuossa alla. Elikä loin juuri oman profiilin Instagramiin, joka on siis sovellus, jonka latasin puhelimeeni. Ihmiset postaavat sinne kuvia ja tunnelmia päivänsä varrelta, pieniä kauniita hetkiä, joita näkevät ympärillään (esimerkiksi ohikiitäviä siistejä sisustusideoita). Sovelluksen käyttäjät voivat alkaa seurata toistensa postauksia tai vaikka vaan kommentoida/tykätä niistä klikkaamalla kuvan alla olevaa sydämen kuvaa. Eli semmoista huoletonta mikrobloggailua räpsyjen muodossa. Toimii kuin visuaalinen twitter! Itse seurailen mielenkiintoisia tyyppejä, jotka käyttävät samaa sovellusta --> omia kavereita, toisia bloggaajia ja esimerkisi Alicia Keysia. :D Leimaavaa tälle sovellukselle on, että kuvia käsitellään ennen julkaisua. Sovelluksessa on itsessään mahdollista vaihtaa kuviin erilaisia väriteemoja ja reunuksia. Lapsi on terve silloin, kun se leikkii... tämä osio tässä taitaa olla se kaikista koukuttavin juju. Saa parissa sekunnissa tehtyä makeita fiiliskuvia ja jaettua niitä eteenpäin.

   Ohhoh, mikä tilitys. :D Toivottavasti sait selvän mun ajatuksenjuoksusta.

   Delete
 3. Instagram ON koukuttava! Mies kommentoi tänään ruokalautasen ääressä että "ihme, sä et instagrammaa tätä" - pitäisköhän jo huolestua..? :)

  Edellä ihmetelleille: Instagram on ikään kuin kuvaversio Twitteristä. Päivitetään pieniä hetkiä elämästä ja liitetään hashtageja, jolloin myös randomit selailijat löytävät paikalle. Sovellusta ei saa Windows-puhelimille, ainoastaan iPhonelle + Android-luureille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, nuo miesten kommentit on aina niin pysäyttäviä. :D Kiitos napakasta selvityksestä, itse yritin naputella vastausta ja venyi kilometrin mittaiseksi. Lukekaa kaikki tämä. :P

   Delete
 4. Instagrammi on vakava ongelma.. älkää leikkikö sen kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomasin juuri. Kiitos vinkistä, mutta tuli myöhässä. ;)

   Delete
 5. Siellä ollaan. Koukussa. Pelottava mutta hauskaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seuraan jo teidän molempien koukkuja! :]

   Delete
 6. Jepu, samassa koukussa kuin muutkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivon mukaan olet siellä nimellä Aniliini, lähetin seurailupyynnön.

   Delete
 7. Samaa mieltä! Siihen jää niin helpolla koukkuun :D

  ReplyDelete