-->

Pages

25/07/2012

KIRPPISSATOA PORVOOSTA
Tilaa oma käsintehty uniikki apina! En! En haluaa apinaa. Tartun mielummin maatuskoihin, lasikippoihin ja kuppeihin sekä pyöreään hienon hienoon peiliin. Nämä löytyivät viime perjantaiselta Porvoon kirppisreissulta, jonka Daniel oli kaikessa hiljaisuudessa suunnitellut pääni ja rahojeni menoksi. No, ei edes kyllä mennyt paljon rahaa. Saksalaisesta lasipurkista maksoin 0,60 €. Kirpputorien etuovet ja päivän muu ohjelma on kuvattuna päivityksessä Täydellinen yllätys. Tuliaisiakin toin mukanani, käy jättämässä puumerkit tänne, jos haluat mukaan arvontaan.

Kerkesin jo aikaisemmin NHWY:n Facebookissa hehkuttaa tuon samaisen päivän Iittala-löytöäni. Laitoin FB-sivulle kuvan kirppispöydästä, jossa nökötti kaksi Tapio-olutlasia a' 5,50 € ja kaksi Aino Aalto -juomalasia yhteishintaan 3 €. Huikeeta! Astiakaappi huuttaa juuri nuita Tapio-sarjan suurimpia jäseniä ja Iittalan verkkokaupassa samaisesta parista saa pulittaa 45 €.

Tässä oli tämä tilbehööripuoli, esittelen myöhemmin hullun kivat huonekalulöydöt. Kuvissa näkyvä sininen posliinimaljakko on aikaisempi kirpparilöytö Tattarisuon antiikkihallilta, käsinmaalattua Arabiaa.

6 comments :

 1. Kivoja juttuja oot löytänyt!

  ReplyDelete
 2. Sä oot kyllä taitava kirppistelijä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taidot on karttunu vuosien varrella. Kiitos. :]

   Delete
 3. Mä oon ihan hulluna maatuskoihin :D Ne on vaan niin jotenkin suloisia . Kivoja löytöjä, kirppikset on kyllä parasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on! Meillä on hurja määrä tavaroista ja huonekaluista hankittu kirppareilta ja muista vanhan tavaran liikkeistä. Tuo sisustukseen mukavaa särmää.

   Delete