-->

Pages

26/07/2012

PÖYTÄ PUUSEPÄN VERSTAALTA
Vihdoinkin kuvamateriaalia uudesta ruokapöydästä! Levy tilattiin mittatilaustyönä seuraavin speksein: saarnilankuista tehty levy, joka näyttää mahdollisimman paljon raakapuulta, muttei saa olla mökkimäinen, pitää kestää punaviinipärskeitä ja passata lattialaatan sävyyn. Jotta sain kirkastettua ajatuksen myös muiden päihin, käväsimme Danielin ja tutun puuseppämme kanssa huonekaluliikkeillä hipelöimässä muutamia pöytäpintoja. "Tämmöinen, mutta ei ihan tämmöinen." Riskin minimoimiseksi sain parin päivän päästä neljä pintakäsittelyversiota vertailuun. 

Tuli hieno! Kiitos kuuluu Danielin lapsuudenkaverille, jonka yritys Antolainen Design ottaa juuri vankkoja ensiaskeleitaan. Hommia on kuulema jonossa pitkälle ensi syksyyn - eikä kumma, kun jälki on näin hienoa. Jaloiksi ruuvattiin viime syksyn alennusmyynneistä ostetut Hayn Loop-pukkijalat, jotka pitävät ilmestyksen mukavan ilmavana.

Tähän hätään ei löytynyt kuin tämä yksi kuva valmiista pöydästä paikoillaan. Laittelen lisää myöhemmin, sillä nyt lähden parin rakkaustyypin kanssa Korkeasaareen. <3

24 comments :

 1. voi että kun upee! Teil on sit kaikki niin vimosen päälle! =) Meki tarvittais uus pöytä, tällä hetkellä ollaan vielä ilman. Haaveilen semmosesta mikä näyttäis siltä kuin olis tehty jostain ikivanhasta lankkulevystä, mm. Pentikillä on (vai oli?) yks ihana missä on todella modernit jalat. Kivaa kontrastia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Lotta! :) Oi, semmonenkin olis ihana. Tehkää itte joistakin kierrätyslankuista? :)

   Delete
 2. Näyttää aivan huippuhienolle! Ihana sävy pöydässä. Pukkijaloistakin tykkään kovasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sävy onnistui kyllä ihan nappiin. Ja jalatkin toimii! Vihdoin yli puoli vuotta itsekseen kököttäneet jalat saivat jotakin päälleen.

   Delete
 3. Upeee!

  Kerrohan miten laattalattia on käyttäytynyt arjessa. Onko se kylmä, tuntuuko kovalta, puhdistettavuus ja mukavuus? Lattianne on nimittäin todella kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Laatta on ollut kyllä tosi helppo pitää puhtaana. Lasitettu pinta ei ime likaa laisinkaan ja saumat vetäisin heti muuton kynnyksellä suoja-aineella, joten niistäkin lika irtoaa helposti (kun turman sattuessa pyyhkäisee vain heti lian pois). Tässä laatassa on lasitus tehty uudella teknologialla, joka tekee pinnasta tavallista laattaa pehmoisemman tuntoisen jalan alla (jos nyt laatasta voi niin sanoa). Liian kylmäkään ei ole ollut, päin vastoin mukavan viileä kesäkuumalla, pitänyt asunnossakin vähän siedettävämmän lämpötilan. Talvella laitetaan sitten lattialämpö päälle, eli meillä on koko asunnossa kauttaaltaan lattialämmitys.

   Delete
 4. Hieno!! Lisäkuvia odotellen... :)

  ReplyDelete
 5. Onpa kaunis sävy pöytälevyssä, näyttää hirmuisen hyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Laurana! Sävy onnistui kyllä tosi hienosti. Tuli juuri semmoinen, mitä tavoittelin.

   Delete
 6. Tosi kivan näköstä, iskee ihan kateus! :)

  http://everydayiscolorful.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No höh, ihan suotta. :) Kiitos!

   Delete
 7. Hih, meillä on lähes samanlainen keittiön pöytä, mutta valkoisilla Hayn jaloilla ja levy on vaaleeta lattialankkua =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijjaa! :) Täytyy olla mielettömän hieno. ;) Valkoiset jalat ovat varmasti kauniit. Saa nähdä milloin itse kyllästyn mustaan metalliin... Onneksi pukit on helppo vaihtaa pienellä ruuvaamisella.

   Delete
 8. Todella hieno! Ihana sävy!

  ReplyDelete
 9. Aivan ihana pöytä! Kiinnostaisi tietää millä saarni on käsitelty? Öljyä vai vahaa, ja minkä sävyistä? Osmo coloria?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielestäni oli vahaa ja valkoisen sävyistä, merkistä ei mitään haisua. Seppä teki sävyn mun epämääräisen kuvailun perusteella. :)

   Delete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Kuulin, että tämä puuseppä oli laittanut pillit pussiin yrityksensä kanssa ja vaihtanut toisiin hommiin. :/

   Delete