-->

Pages

09/09/2012

HIMOSHOPPAILUA


Design Marketin lietsoma ostohuuma vei mukanaan ja kampesin eilen kotiin erinäisen joukon printtejä, kortteja, teippejä ja pahvilaatikoita. Ei auttanut ei, että jatkoin matkaani Kaapelitehtaalta vielä keskustan sisustuspuoteihin. Noh, "näitä voi sitten antaa lahjaksi, jos ei tunnu löytyvän kotoa paikkaa". Aijjaa.

Kotona avasin koneen ja törmäsin Kahden suoran Lauran päivitykseen, jota tavasin läpi suuresti ihaillen. Nyt saa pikkuhiljaa loppua tässäkin osoitteessa jatkuva tavaran hamstraaminen. Pääsin lähes kaikesta ylimääräisestä hienosti muuton yhteydessä eroon ja nyt - periaatepäätöksistä huolimatta - ostelen uhmakkaan impulsiivisesti kaikenlaista pientä kivaa, jota on (muka) _pakko_ saada.

Nämä annan vielä itselleni anteeksi. Nämä oli pakko saada. Annan sitten jollekkin lahjaksi, jos eivät löydä paikkaansa meiltä.

21 comments :

 1. Mulla myös pari Polka Jamin printtiä odottaa kehyksiä :) Kyllä sä nää oot saanu ostaa, noi teipithän on ihan käyttötavaraa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihastuin niihin ihan täysin eilen. Tosi sööttejä! Niin.. öh,ois kai tuolla maalariversiota saattanu olla kaapissa. ;)

   Delete
 2. Minäkin olen aina sanonut, että muutto silloin tällöin puhdistaa hyvin turhista tavaroista. Me ollaan asuttu tässä lähes kuusi vuotta ja sen huomaa.

  Muuten, olipas ne kotoa ennestään löytyneet ikean kehykset vähän pettymys, sillä pituus ei ihan riittänyt uusille ihanille julisteille. Pöh. Pitää siis hankkia uudet kehykset = vähän lisää tavaraa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, muutto on kyllä tehokkain turhien tavaroiden tyhjennysoperaatio.

   Tai sitten ei kehyksiä ollenkaan? Näyttivät olevan sen verran jämäkkää kartonkia, että saatan itse lätkäistä ne seinään sellaisenaan.

   Delete
  2. Joo, voi ollakin, että käytän sellaisenaan. Se norsu pääsikin jo pikkuisen huoneen tauluhyllylle ja näyttää seisovan ihan pönäkästi ilman kehystäkin. Linja on nyt muutenkin menossa keveämpään, joten raskaat kehykset eivät edes kiinnosta. Itse asiassa juuri tänään diilaan ison erän vanhoja kehyksiä uudelle omistajalle.

   Delete
 3. Mä voin kyllä ottaa lahjaksi :D etenkin kun jäi omalta osalta markettireissu väliin, höh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai, no hyvä tietää. :D Oli kyllä ihan hyvät marketit, olis voinu paljon enemmänkin jäädä tavaraa haaviin.

   Delete
 4. Heihoi, kivoja löytöjä teit! Polka Jamia tarttui tuliaisiksi mullakin. Ja sieltä vaatepuolelta nappasin mukaan yhden kivan villaisen ponchon.

  Oli muuten tosi kiva nähdä! Ehkä järjestetään tärskyt jossain vaiheessa uudelleen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mehän ei sitten koskaan päädytty sinne vaatepuolelle, vaan paineltiin sisustuksesta suoraan keskustaan lounaan kiilto silmissä. Niin oli ja ihmeessä järjestetään! :)

   Delete
 5. Hyviä hankintoja olet tehnyt. :) Meilläkin juuri muutto takana ja turhat tavarat laitettu kiertoon uusille omistajille. Ostohuumaa oli kyllä havaittavissa tänään mutta pysyimme suunnitelmassa ja hankimme mekin parit Polkka Jamin julisteet, jotka on jo onnellisesti saatu seinälle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsehän painelin markettiin ilman suunnitelmaa täysin valppaana heräteostoksille. :] Hyvä sinä. :) Ja seinälläkin jo!

   Delete
 6. Kivoja löytöjä olet tehnyt ja jos tulee ihan välttämätön tarve antaa nuo Hayn laatikot lahjaksi jollekin, niin täällä yksi vapaaehtoinen ;) mistä löysit ne? Tuossa on just ne värit tuosta laatikkosarjasta, joita olen etsinyt.
  Tuosta shoppailusta vielä, että itse noudatti muutaman vuoden todella tarkkaa linjaa siinä, mitä ostin kotiini ts. vain tarkkaan harkittuja haaveostoksia - ihan hyvä menetelmä, tavaraa ei ole ainakaan liikaa, mutta toisaalta ei ole niitä mielenkiintoisia yksityiskohtiakaan ja viiden vuoden jälkeenkin taulut loistavat poissaolollaan asuntomme seiniltä. Olen kyllä iloinen siitä, että välillä blogeissa tuodaan esille kuluttamisen toinen puoli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, toinen vapaaehtoinen jo, mahtavaa. ;) Löysin ne Pinosta Fredrikinkadulta. Siellä näytti olevan myös Hay:n muita tuotteita myynnissä. Joo, nuo värit on syötävät! Kirpparilöydöistä on alkanut muodostua myös omanlaisensa ongelma.. Rajansa niilläkin, nurkat pullollaan kierrätettyjä ihanuuksia. :/

   Delete
 7. Hyvää pohdintaa. Usein tulee mietittyä samaa. On se vaan kumma että se päätös kuitenkin aina jossain kohtaa unohtuu. Mulle käy niin usein kirpparilla, kun josta syystä siellä shoppailu on muka järkevämpää... En päässyt Design Marketiin ollenkaan, mikä oli ehkä ihan hyvä :) Mut kivat ostokset joka tapauksessa! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirpparit on mulle ehkä vielä pahempi loukku. Löydöt on ihanuuden lisäksi vieläpä uniikkeja. Tai siltä ne vähintään joka kerta tuntuu. Pahapaha yhdistelmä. :S

   Delete
 8. Haa mulle voi kato aina antaa lahjaksi turhaa kamaa kun tuut Ouluun ;) Mulla on (vielä) melko tyhjä kämppä kato niin ei haittaa hihi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai nii hei, ollaan tulossa tässä lähiaikoina! Laitan sulle viestiä vielä tarkemmin. Kiireinen viikonvaihde tulossa, mutta olis kiva nähä sun uusi koti. :)

   Delete
 9. Aivan ihania löytöjä olet tehnyt! Jos minulta kysytään, säilytyslaatikoita ei voi olla ikinä liikaa, varsinkaan noin syötävän suloisen värisiä! ;)

  Blogistani muuten löytyy haaste sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta. Hyötytavaraa nätissä paketissa. Kiva, että kaapissakin näyttää kauniilta. :D Joskaan en minä näitä kaappiin raski työntää. Kiitos haasteesta! :)

   Delete
 10. Mä vieläkin haaveilen noista Hay:n laatikoista... Vaikka eihän ne oikein meille mahdu. Mutta ainakin moni pienempi ihanuus jäi hampaankoloon sieltä Pinosta. Ja ostoskrapula niistä on jo ennakkoon, ehkä tulee niin kiire viikko etten ehdikään enää sinne, tai ehkä kuitenkin... :) Niin ja tietenkin oli kiva tavata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sieltä olisi kyllä voinut kotiuttaa yhden jos toisenkin pikku härpäkkeen. :P Oli kyllä mukava rupatella ja vaihtaa ajatuksia! Otetaan ihmeessä uusintalounaat tai -illalliset joku kerta! :-)

   Delete