-->

Pages

17/09/2012

KÖYHÄN NAISEN KALANRUOTO


Jos voisin palata ajassa noin vuoden taaksepäin, valitsisin luultavasti johonkin kohtaan kotiamme kalanruotolattian. Makea ratkaisu, jota en nostanut vielä viime talvena pöydälle, kun päätin tuhat ja yksi muuta tulevan kotimme pintamateriaalia. Onneksi olen voittopuolisesti tyytyväinen tekemiini valintoihin. "Kaikki menee pieleen" -paniikki on hellittänyt ja kotona voi olla stressittä, kun huomio kiinnittyy yksityiskohtien sijaan elämiseen. Voi kuinka pieneltä ne maailmaa ravisuttaneet päätökset nyt tuntuvat. Ehkä rennomminkin olisi voinut ottaa.  

10 comments :

 1. Kuulostaa tutulta. Mä oon myös kokenut niin monta kaikki menee pieleen- paniikkia, että vähempi ois tosiaan riittänyt.:) Vielähän tämä on meillä kesken ja nyt yritän keskittyä loppuajasta relaamaan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inhosin niitä pakokauhun sekaisia tunnetiloja. :D Nyt löysäät vaan ranteita, varmasti tulee ihan mahtavan ihana koti.

   Delete
 2. Mä myös, kalanruoto on niiiiin kaunis.

  ReplyDelete
 3. Hyvin samanlaiset fiilikset täällä. Kiva on toi köyhän naisen kalanruotokin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, ettei tartte tehdä enää yhtään pikapäätöstä tai viime hetken valintaa. Kiitos, käy hyvästä korvikkeesta. ;)

   Delete
 4. Aivan ihana pieni palanen kalanruotoa. <3
  Varmasti teit silti parhaimmat päätökset silloin, kun matskuja valitsit. Ainakin näyttää ihastuttavilta valinnoilta. :)
  Silityksiä Tassulle. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Image, niitä Tassumies kaipaakin nyt. Ollut reppana virtsakivien kourissa viimeisen viikon. :,(

   Delete
 5. Olen löytänyt äskettäin ihanan blogisi ja nyt on pakko kysyä: MISTÄ saa tuollaisen valaiseminen kuin sinulla tuossa kuvassa on? Vai onko sekin DIY? :) Täytyy vielä sanoa, että on kyllä todella kauniita kuvia ja pidän kirjoitustyylistäsi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Kiitos! <3 Ohhoh, tämmöinenn kysymys jäänyt kokonaan vastaamatta! Sorisori! Tuota kolmijalkavalaisinta varmaankin tarkoitat - se on Jackpointin mallistoa, heidän Helsingin outletista ostettu.

   Delete