-->

Pages

06/09/2012

MASTER BEDROOM, PART 2


Uuden kodin ehkä vähimmälle huomiolle jääneessä huoneessa on viimein tapahtunut edistysaskel. Sain piristysruiskeen hommaan Finlaysonilta, jonka makuuhuonehaaste ei olisi voinut osua parempaan saumaan. Pääsin valitsemaan yhden Finlaysonin Habitaren kuoseista ja rakentamaan sisutuksen makkariimme sen inspiroimana. Kartalla ja Keisari keikkuivat pitkään kärkisijoilla, mutta päädyin lopulta jälkimmäiseen lakanasettiin sen raikkaan värimaailman vuoksi.

Keisarin kaveriksi valitsin erilaisia mustavalkoisia kuoseja, jotka kaikessa erilaisuudessaan toimivat kivasti yhdessä. Tekstiilitöissä voi muuten sujuvasti oikoa sullomalla korin vuoreksi kankaisen kauppakassin. Vähän samantyyppistä vippaskonstia on käytetty myös seinäpussukassa. Kerron siitä lisää myöhemmässä postauksessa kuvien kera. Syytän näistä luovista ratkaisuista sen seitsemännen kerran syltännyttä ompelukonetta. Suoritin kyllä kolmannella kyseisen rakkineen ajokortin, mutta vietin loput vuodet puutöissä. Ja sen kyllä huomaa.

En halunnut sisustuksesta kokonaan mustavalkoista, joten rikoin harmonian Porvoon Uusiokeskuksesta löytyneellä pinnatuolilla, joka toimittaa minun puolellani yöpöydän virkaa. Vanha kippurainen puuhylly löytyi puolestaan sukulaisen kellarista vailla määränpäätä. Kaikenlaisia aarteita sitä ihmiset kätköissään säilövät.

Saman haasteeseen tarttuivat myös tarttuivat myös Pinjacoladan Pinja sekä Avaruusaseman Arietta ja Mikko. Ihania makkaritunnelmia molemmilla!

34 comments :

 1. Tuo Keisari on kyllä upean näköinen :) Sopii hyvin tuonne makuuhuoneeseen, tykkäsin kovasti huoneen fiiliksestä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fiilistä nimeomaan lähdin hakemaan, kun oli niin kovin kylmän valkoinen huone aikaisemmin. Kiitos! :)

   Delete
 2. Tosi kiva! Oma makkarikin kaipais syyspäivityksen ja tuo mustan, harmaan ja ruskeen yhdistelemä miellyttää kyllä silmää. Kiitos inspiraatiosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuohon väriyhdistelmään tykästyin itsekin! Hyvä kompromissi värillisen ja kokonaan mustavalkoisen sisustuksen välimaastosta.

   Delete
 3. Upean näköistä, hyvä Kaisa!!!

  ReplyDelete
 4. Hyvännäköinen makkari :)
  Pikkuisen oon kade tuosta Tunto-boksista. Muutama vuosi sitten jätettiin ostamatta Kaapelitehtaalla. Jospas sunnuntaina lähdettäis Helsinkiin retkelle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ollut kyllä kovassa käytössä! Nappaahan mukaan tänä vuonna, niin ei jää harmittamaan. :=)

   Delete
 5. Ihanan näköistä! Finlaysonilla on todella kivoja kuoseja ja tuo lakanasetti saisi mun puolesta matkata meillekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! On kyllä, muutamia omia lemppareita tyynyssä näkyvät Taimi ja Louhi ja seinäpussukan Coronna.

   Delete
 6. Vitsit on kyllä niin hyvännäköset! Ja näkevätkö vanhat silmäni oikein, että tästä on saatavilla tuplaleveää kokoa myös?! Vai onko se vain kangastus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vanhat silmäsi ovat erityisen tarkkanäköisenä liikenteessä, mutta kyseessä on laiskan petaajan harhautus. Peitot on heitetty suoraan päällekäin ilman kauniita taittoja.

   Delete
  2. No tätä minä vähän pelkäsin. Byhyyy. :/ Epäreilua.

   Delete
 7. Näyttää ihan upealle! Vau! Hienot valinnat. :)

  ReplyDelete
 8. Onpa tyylikästä! Ihanan rauhallinen tunnelma ja tykkään erityisesti noista lampuista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivasti sanottu. :) Tunnelmassa on nimenomaan tavoiteltu rauhallisuutta. Töllötinkin on viety vierashuoneeseen ja makuuhuone rauhoitettu lepäämiseen.

   Delete
 9. Upeat lakanat ja todella kaunis ja kotoisa kokonaisuus. Pinnatuolin kellertävä sävy täydentää hienosti mustavalkoisuutta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Emppu. Tykkään itsekin, kun mustavalkoisuus on rikottu vanhoilla huonekalulöydöillä. Kotona ei saa olla liian kliinistä, jotta uskaltaa temmeltää normaalisti. :)

   Delete
 10. Onpa kodikkan tyylikäs kokonaisuus - voisit tulla meille opettamaan mua yhdistämään erilaisia kuoseja, huomaan olevani liian konservatiivinen tässä suhteessa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heität vaan sinne harmonian joukkoon reilusti jotakin ihan epäsopivaa. Ja voilà! :D

   Delete
 11. Kyl sää osaaaaa!!! Niin nättiä Kaisa!!
  (ja oih, mikkä lakanat hiiiiih! ;))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kitooos. :) Onnea vielä, on kyllä makiat petimet.

   Delete
 12. Raikas, onnistunut kokonaisuus väritykseltään! Omia lemppareitani kokonaisuudessa ovat lamput ja pinnatuoli. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vielä hetki sitten oisin varmaan itsekin nimennyt nuo kaksi, mutta nyt taidan taipua uusimman tulokkaan eli seinähyllyn puolelle. :)

   Delete
  2. No se on kyllä kans onnistunut valinta ja sijoittelu! :) Ite oon hirveän huono kiinnittämään seinille mitään, tarttis alkaa opettelemaan... ;)

   Delete
 13. Tää on aivan täydellisyyttä hipova makuuhuone mun makuun! Voi että, oletpa laittanut hienoksi. Meillä tuli samaa coronna-kangasta työtuolin verhoiluun. Monikäyttöistä ja aina kivan näköistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Kiitos. Coronna on kyllä kiva kuosi ja oli selvä valinta tähän haasteeseen.

   Delete
 14. Ihania nuo uudet kuosit! Mikä tuo lintuhäkin näköinen juttu on? tai mistä niitä saa? näyttää ihanalta,vaikkapa ihan vaa naulassa roikkumassa :)

  Elina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh no! Miten olinkaan hypännyt tämän yli? Sorry, vastaus tulee nyt tosi paljon myöhässä. Tuo lintuhäkki on tuommoinen rautakehys kuville, mukana tuli nuo harmaat pyykkipojat. Ostin tämän Porvoon vanhasta kaupungista Jokikadulla sijaitsevasta putiikista, muistaakseni nimi oli Åtta.

   Delete
 15. Heip :) aivan ihana huone !! Mistä olet löytänyt tuon sängyn vas puolella boxin päällä olevan lampun? (oisko itsellä mahdollisuuksia löytää samanmoista?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Ostin valaisimen St Rockett Georgelta, englantilaisesta verkkokaupasta. Sinne vain surffailemaan. :)

   Delete