-->

Pages

22/09/2012

STADI VS. LANDE13 comments :

 1. Ihana vastakkainasettelu? Mistä muuten ratikkapyyhe on peräisin? Olisi kiva meillekin kun juuri ollaan muutettu kaupungista maalle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ratikkapyyhe on Pisama Designin. Tykkään tosi paljon! Löytyi Habitaresta kahden siskoksen pystyttämältä osastolta. Painavat käsittääkseni kankaat itse ja käyttävät teollisuuden ylijäämämateriaalia.

   Delete
 2. Noista kuoseista tuli mieleeni, että oletko tutustunut suunnittelia duoon saana & ville? Itse tutustuin parin töihin Turussa tänä syksynä Aura Marketissa ja heillä on niin suloisia kuoseja :)

  ReplyDelete
 3. Köh, korjaus. Siis Saana & Olli :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe. :D Saana ja Olli on tullut vastaan, tosiaankin niin kivoja juttuja!

   Delete
 4. Tervehdys, olipa mukavaa löytää kiehtova blogisi ja kuvia Tram -keittiöpyyhkeestä uudessa kodissaan. Huikeaa, että olet pitänyt siitä käytössä. Pirteitä ratikkatunnelmaisia hetkiä myös jatkoon! :)

  Ja tervetuloa vastavierailulle Pisama Blogiin, jonne linkitinkin myös juttusi. Meidänkin arjessa kaupunki vs. maaseutu -kontrasti on hyvin esillä. :)

  Terkuin, Suvi // Pisama Design

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! :) Ohhoh, vastas tulee vähän myöhässä, mutta ei se mitään. :) Kiva kun löysitte tänne! Kerkesinkin jo käydä vastavierailulla! :)

   Delete
 5. Toimii, kontrastit ovat parhautta! x)

  A*/lande shop

  ReplyDelete