-->

Pages

13/10/2012

JULISTEITA KEITTIÖÖN?

Nämä jokin aika sitten heräteostetut Polka Jamin kartongit eivät ole vieläkään vakiinnuttaneet paikaansa seinällä. Liimasin ne viimein testin vuoksi keittiöön muutamalla teipin palalla. Annan nyt hautua siinä jonkin aikaa, ennen kuin päätän parivaljakon lopullisesta kohtalosta.
Villasukkaprojekti etenee hitaasti ja epävarmasti. Tein yhden harjoitussukan ja nyt yritän saada varsinaista paria synnytettyä. Monta vahvaa alkua on jo ollut, mutta periksiantamaton nipo-perfektionistisieluni käskee joka kerta purkamaan alun viimeistään kahden tunnin ähertämisen jälkeen. Turhautuminen asteikolla 1-10 liitelee siellä ysin tienoilla, kun huomaan sukan varressa irrallaan irvistelevän silmukan. Tunne on melkolailla sama, kuin Excelin kaatuminen parin tunnin tallentamattoman taulukkolaskennan jälkeen.

17 comments :

 1. Voi ei, toi excell -vertaus sai ihoni kananlihalle :D
  Vaikka kudon tosi paljon, se silmukoiden jääminen matkalle on mulle kin ihan tuttua hommaa ja aina v*tuttaa kun pientä näätää... Mulla myös polkajamit suunnitteilla keitttiön seinälle, ei ole vielä edennyt sen enempää kun että olen ne ostanut (jo yli vuosi sitten...)
  Muksaa lauantaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tuo oli kyllä karmiva vertaus, mutta todellinen tässä tapauksessa. Hhaha, joo näätänä täälläkin on välillä vedetty pitkin asuntoa. Mukavat viikonloput myös sinne!

   Delete
 2. Mulla on keittiössä tuo eka julisteena ja korttisarja köökin ja eteisen välisessä liitutauluseinässä. NÄÄ ON IHANIA.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Mullakin löytyy korttisarjaa ja kalenterinkin menin ostamaan Habitaressa. On tosi nätti sekin.

   Delete
 3. Meilläkin odottaa tuo marjamehu-juliste ja sen kaverina yksi toinen kiva omien paikkojensa löytymistä keittiön seinältä. Ajattellin myös teippausta kehyksiä odotellessa, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ei todellakaan ole, ainakaan meillä. :P To do -lista ei tunnu lyhentyvän yhtään, vaikka semmoinen on ihan varta vasten väännetty kasaan. Teippillä pääsee vähän helpommin loppuratkaisuun. :D

   Delete
 4. Tykkään t o d e l l a paljon noista Polka Jamin julisteista, huolisin omaankin kotiin koska vain! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä on kyllä makeita. Lasten julisteetkin on aivan mainioita.

   Delete
 5. Upeat julisteet, sopisi tähänkin kartanoon loistavasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei muuta kuin tilaten. Käsittääkseni näitä myydään myös verkkokaupassa.

   Delete
 6. Hienot! Meiltä löytyy kahvikuppipino julisteena ja mehupulloja kortteina, teipeillä nekin kiinni, odottelemassa lopullista tuomiota kehyksistä/kaappiin siirtymisestä. Luulen että ainakin kahvikuppipino saa kehykset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä on löytänyt moneen keittiöön Suomessa. Eikä kumma! On sen verran hauskoja. Laitahan kuvia blogiin valmiista esillepanosta. :)

   Delete
  2. Näin teen, kunhan saan aikaiseksi reissun Ikeaan!

   Delete
 7. Et kai pura vartta karanneen silmukan takia? Virkkuukoukku käteen ja sillä poimimaan! Oikeaa silmukkaa oikealta ja nurjaa nurjalta puolelta. Go girl!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaa, niinkin voi tehdä! :) Kii-tos vinkistä!

   Delete