-->

Pages

10/11/2012

KEITTIÖN NAULAKKOTässä naulakossa oli jotakin niin karua, että se oli aikoinaan pakko saada. Olen hillonnut punaista koukkurivistöä käyttämättömänä jo yli vuoden ja viimein kapistus löysi tarpeellisen paikan keittiön seinästä.

Nykyisin on saatavilla niin makeita keittiöpyyhkeitä, että mitäpä niitä piilottelemaan. Päin vastoin - en meinaa saada väreistä tarpeekseni, joten nämä heti jääkaapin magneettishow:n vieressä muodostavat minun silmääni hauskan värisirkuksen. Tällä hetkellä suosikin paikkaa keittiöpyyherintamalla pitävät kuvassa näkyvät Marimekon Jätski ja Pisama Designin Tram. Ensin mainitulta himoitsen myös Kulkue-settiä, mutta hillitsen tällä hetkellä ostohimojani tässä asiassa. Pyyhitään näihin ensin.

14 comments :

 1. Replies
  1. Yllätin itsenikin, että kirkkaan punainen päätyi seinään saakka. Ja pirteä on!

   Delete
 2. Nuo käsipyyhkeet ovat kyllä ihana tapa saada piristystä keittiöön. Suhteellisen edullisesti saa vaihdettua keittiön ilmettä ja vielä vaivatta. Mii laik! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä. Aikaisemmin en saanut niitä esille, joten nyt pääsivät paraatipaikalle.

   Delete
 3. Oi tosi näppärä "vanhan kansan" naulakko. Mistä tuo on muuten ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tämä on just semmonen! :) K-raudan poistomyynnistä nappasin aikoinaan mukaani. :)

   Delete
 4. En tiennytkään että tuota Tram-mallistoa on myös keittiöpyyhkenä! Rakastan nojatuolissamme majailevaa Tram-tyynynpäällistä, tuollainen keittiöpyyhekin olisi ratikkafanin unelma. Pihi nainenkin sortuu Pisama designin edessä. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näihin on pakko sortua. ;) Tykkään tuotteiden lisäksi siitä, että kyseessä on pieni kotimainen yritys, jossa kaksi naisyrittäjää ovat isolla sydämellä mukana. Peukku!

   Delete
 5. Tuo on kyllä tosi makian näköinen! Tykkään.

  ReplyDelete