-->

Pages

11/12/2012

KODINHOITOHUONEMeidän kodinhoitotila on sen verran kapean pitkulainen, että sitä on pikkaisen vaikea saada järkevästi kuviin. Tässä kuitenkin muutama otos kylppäriin vievästä pyykkikäytävästämme. Myönnettäköön, että tämä on nyt hieman romantisoitu kuva tuosta tilasta, sillä nappasin kuvat siivouksen jälkeen juuri ennen vieraiden saunottamista.

Kirjoitin aikaisemmin jo tuosta emalipäällysteisestä kierrätetystä pyyhenaulakosta. Se asennettiin siis tänne ja vähän pienempi kaveri päätyi näkyvämmälle paikalle keittiöön. Kuvia siitä löytyy täältä.

Kivoja tiistaipäiviä joka kolkkaan, lähden tästä valmistautumaan työpäivään!

14 comments :

 1. Näyttää niin kauniilta! <3

  Meillä tuolla kodarissa tuppaa aina olemaan jonkinasteinen kaaos, ei edes niin hallittu sellainen.

  Erityisesti silmääni pisti nuo kaapistojen ovet. Tosi kaunis vetimetön malli. Kenenkä mallistoa nuo ovat?

  ReplyDelete
 2. Joulu-Reinot! <3
  Ihanan valoisaa ja raikasta, vaikka pieni tila onkin. Kivat pyyhkeet, mitkäs noi on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! :) Isännän Reinot! Kolmiot on Luhdan ja tuo kaunokoukero Stockalta.

   Delete
 3. Ihana kodinhoitohuone! Voi kun meilläkin olisi noin harmoninen tunnelma kodarissa :D Ei auta vissiin muuta kuin mennä taltuttamaan tuota pyykkivuorta. Se jo auttaisi asiassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noooooh, ehkä tuollakaan ei aina ole ihan näin harmonista. :D Pyykkiteline hieman pilaa tunnelman.

   Delete
 4. Onpa kotoisa kodari! :) Mullakin kiinnittyi huomio tekstiileihin (jotka omasta puuttuu vielä), ihania! Pyyhehankinnoille tarttis meikäläisen päästä, mutkun tässä on ollut tätä muuta hankintaa niin paljon, että ehkä annetaan vähän armoa... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) <3 Annan sulle kaiken armon, mitä pystyn! Tiedän niiiini tuon tunteen. Ota lasi glögiä ja istu alas. Pyyhkeet kerkiää. Kaikki kerkiää aikanaan.

   Delete
 5. Ai että tota ekaa kuvaa etenkin. Se on niin ihana! Myit just yhdet Luhdan pyyhkeet:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Haha, pitäsköhän pyytää provikat. :D

   Delete
  2. Mulla on kans noi Luhdan Origamit, on muuten hienot pyyhkeet. Toinen kylpypyyhkeistä vaan meni pesussa vähän kieroon. Saumoista kiertävät teepparit on liiankin tuttuja mut enpä ole kieroihin pyyhkeisiin törmännyt. :P

   Delete
  3. On! Meillä on nää myös käsipyyhekoossa. Ja aijjaa! Meillä on pysyneet ihan kuoseissaan. Sulla on joku sunnuntaiversio!

   Delete
 6. Moikka Kaisa! Onko tuo yläkaapin alapuolella oleva sellaista liimattavaa led-listaa? Jos on, niin miten käytännössä hoiditte johdot ja pistokkeet piiloon? Varsin mukava fiilis on kyllä tilassa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Sori mulla on jäänyt tämä sun kommentti huomaamatta! Juu taitaa olla, en muista oliko liimattavaa, mutta listaa ku listaa. :) Johdot on vedetty rakennusvaiheessa seinien sisään ja muuntaja paikotettu yhteen yläkaappiin piiloon.

   Delete