-->

Pages

25/12/2012

TONTTU TOI TASARAITAA



Kaisa-tonttu yllätti Danielin tänä jouluna uusilla kylpytakeilla ja tohveleilla. Sovittiin kyllä, ettei osteta toisillemme lahjoja, mutta kiersin säännön käärimällä paketin myös itselleni. Järjestely ei näin ollen ollut lainkaan epäreilu.

Sukulaisia lahjoin jälleen villasukilla, tällä kertaa kohteena olivat isoveli vaimoineen. Hieman innostuin tuosta kutomahommasta tänä syksynä. :] Nyt on kyllä sukkainspiraatio imetty täysin kuiviin! Sen sijaan himottaa kaikki muu mahdollinen puikottaminen.

Miten siellä? Kilttejä vai tuhmia lukijoita linjoilla?

14 comments :

 1. Ihan kilttejä oli täälläkin oltu! :) Kaunista raitaa... Ihanaa pyhien jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hienoa! :) Ja samoin sinne. Nautiskellaan!

   Delete
 2. No mutta, kiva tonttu!Mä olin varmaan ollut kiltti, sain laukun ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Epäilemättä olit ollu kilttinä. Pitääpä tulla vakoilemaan, jokohan siitä on kuvia blogissa. :)

   Delete
 3. Tyylikkäät tasaraitaiset lahjat! ;) Kyllä kelpaa joulusaunoa ja saunoa myöhemminkin! Mä ostin kans pari vuotta sitten äitilleni ja itselleni samanlaiset kylpytakit ja tossut. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä! Hienot valinnat. ;) Ja joo, en malta oottaa, että päästään korkkaamaan nämä. Ovat tuossa kuivuneet pesun jäljiltä.

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitti Inka! :) Mukavaa joulua sinne!

   Delete
 5. Hyvämakuinen tonttu teillä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä että hieraisin silmiäni, sillä luin ensin, että hyvänmakuinen tonttu. :D Kiitos, mistä lie arvasi, mikä passaa meille...

   Delete
 6. Olipas tonttu osannut tuoda juuri teille passaavat lahjat. :)

  Sun sukkakäsiala on kyllä niin täydellistä, että kateellisena täällä vähän ärsyynnyn. Ihan positiivisessa hengessä. Ehkä mun pitäisi tehdä niitä pelkkiä kantapäitä ensin tusina, jotta nuo kantapään "liitoskohdat" olisivat edes jotain tonne päin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kumma juttu! :) Viksuja tonttuja ollut liikenteessä. Tulee niistä sullaki hyvät, ku et jätä niitä kantalapun kutomatta jätettäviä reunasilmukoita liian löysäksi, et myöskään venytä niitä yhtään siinä poimimisvaiheessa ja vielä kolmantena neulot ne kiinni hullun tiukkaan. Niin avot. :)

   Delete
 7. Neulot kyllä aivan ihania juttuja! Mitä kuvioita käytit valkeiden sukkien kantapäähän? Näyttää paljon paremmalta, kuin perus vahvistettu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on tuommoinen puolipatentti, jonka tein alunperin vahingossa. Pyöriteltiin sitä juurikin äitin kanssa. Eli neulon tuossa ensin kiertäen nurin ja takaisin tullessa oikein, mutta silmukat on tehty "hieman" perinteisestä poiketen. :D Silmukkatyylit löytyy tuosta Villasukan ohje for dummies -postauksen ekasta videosta. Tulee aika kiva lettimäinen kantapää ja tosiaan kestävämpi ku sileä, mutta perinteistä vahvistettua nätimpi.

   Delete