-->

Pages

07/01/2013

TÄMMÖINEN OLENTassumies on tästä varmaankin yhtä onnellinen kuin kuvan kissa.
Tykkään vaihtaa ajatuksia avoimesti ja keskustella niin syvällisiä ja kevyellisiäkin. 
Miettiä maailman uskontoja ja analysoida uutuuskarkkeja.Tämmöiset lämmittävät armottoman romantikon sydäntä.Ja tätähän en olis halunnut ottaa, mutta rehellisyyden nimissä: 
Facebook, blogit, Ampparit, Ruutu.fi...Vaikea pysyä iltaakaan erossa.

Lauleskelen aina, useimmiten huolettomasti improvisoiden sanoitukset päin honkia.

Välillä mietin, antaakohan sitä täällä nettimaailmassa itsestään samanlaisen kuvan kuin on livenä. Pitäisikin kysäistä asiasta muutamilta, joihin olen blogin kautta tutustunut. Rakastan sitä keskustelua, kun hetken tuntemisen jälkeen voidaan kertoa, minkälaisen ensivaikutelman toisesta on saanut ja miten kuva on muuttunut, tai onko se ylipäätään muuttunut. Ainakin opiskelukavereiden kanssa on saatu hyvät naurut tämän aiheen ympärillä.

Kenellekään ei tainnut tulla yllätyksenä tuo ensimmäinen kissan rutistelu. :] Tassumies on vielä niin hömelö, että se antaa pyöritellä itteään melkein miten päin vain. Ja pesasee mamman ja papan vielä siihen kaupan päälle, joko Danielin rannekarvat tai meidän otsat. I love snuggling with my cat!

Who are you? Kertokaa tekin itsestänne, vastavetona blogissa (tämmöinen haaste on jo kiertänytkin jonkin aikaa) tai kommenteissa. Voisitko nostaa yhtään näistä omalle listalle?

Kuvat ovat peräisin andthat'swhoiam-sivulta.

14 comments :

 1. Mie oon ainakin koirien (tassujen) nuuhkija, unikeko ja haaveilija.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne haisee ihan basmatiriisille. :D Eli hyvälle! Samoin kissan tassut.

   Delete
 2. Tein itse (kuten tosiaan moni muukin) tämän jokin aika sitten ja se oli ihanan oivaltavaa "Hei tällainenkin mä olen!" Olen pitänyt itseäni iloisena ihmisenä, mutta tämän avulla huomasin, että valitsin kovin melankolisia kuvia ja tekstejä. Pian sen jälkeen päätin vaihtaa blogin nimeksi jotain iloisempaa. :)

  http://sonjasly.blogspot.fi/2012/11/andthatswhoiam.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomasin saman, siellä oli mukana tosi paljon kaikkia itsekriittisiä lausahduksia. Osasta tunnistin kyllä hyvinkin itseni, mutta koitin tänään keskittyä tämmöisiin kepeämpiin ajatuksiin. :) Hieno on uusi nimi!

   Delete
 3. Mä voisin nostaa omalleni ainakin tuon I'm an open book, joskus tuntuu et vähän liiankin avoin :/ Ja empä mäkään kauan ilman interwebbiä pärjäis :D

  Mut mun lista löytyy koko kilometrin mitassaan täältä: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/12/and-thats-who-i-am.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olinki käyny kattoon sun listan jo aikasemmin ja nauroin jo sillon, että määkin rakastan Modern Familyä! :D Ihan paras ohjelma.

   Delete
  2. Haha, joo se on huippu.

   Delete
 4. Mulla on susta semmonen kuva, että oot hirmupositiivinen ja hauska tyttö! Vaikka ei oo nähtykään ku kerran ja melkein toisen! Mutta on kiva, että ollaan kaverustuttu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toinen kerta oli tosi lähellä. :-) No on kiva! Voidaan jakaa valmiin kutoman jälkeinen flow. :D Ja sama kuva on täällä sinusta!

   Delete
 5. Toine hauveleiden tassujen nuuskuttelija ilmoittautuu ja ilmoittaa samaan syssyyn että on Tassumiehen syy että mulla on kissakuume.Mitähän meidän koiramatamit tuumaisi?!

  Blogin kautta susta saa kyllä oikein reippaan ja hauskan kuvan. Semmoinen hymytyttö :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onkohan meitä tassujen nuuhkijoita isokin porukka? :DD Sun täytyy ottaa jonkun kamun kissa hetkeksi hoitoon ja testata karvatyyppien yhteensopivuus. <3 Meillä on ollut aikaisemmin koira ja nyt kissa ja molemmissa on kyllä omat huvittavat puolensa.

   No ompa kiva kuva syntynyt! Hirmu mukava kuulla. Energiaa kyllä löytyy, joten tunnistan tuon reippaan. Ja hymynkin, mutta tuosta hauskuudesta en tiedä. :-D

   Delete
 6. Olipas kiva tämmönen! Itsekin piti sitten tehdä. :-)

  ReplyDelete