-->

Pages

25/02/2013

BLOG SALE TOMORROW // BLOGIKIRPPIKSELLÄ HUOMENNA
Innostuin eilen blogikirppiksestä (kiitti ideasta kommenttilaatikon puolella!) ja laittelen parhaillaan NHWY:n bloppista pystyyn. Huomenna aamulla avautuva sähköinen kirpputoripöytä sisältää vaatteita, laukkuja, koruja, kenkiä ja muutamia sisustusesineitä. Tuotteita kertyi yllättävän paljon, nyt kuvissa vain murto-osa. Tervetuloa ostoksille! :) Jatkan vielä pöydän järjestelyä ja hinnoittelua.

//

I'm going to arrange a small blog flea market tomorrow! There will be clothes, bags, shoes, jewellery and some decorative items (delivery possible only to Finland). Welcome to check my e-table tomorrow! :)

8 comments :

 1. MAHTAVAA! Mutta voi hipskutti, kun olen aamusta reissussa. Täytyy tulla iltapäivällä / illalla katsomaan, että mitä on jäljellä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika paljon tulossa tavaraa, joten eiköhän riitä illaksikin jotakin. :)

   Delete
 2. Hei annatko ennakovinkin noista kengistä! Mikä koko ja hinta? Olisin kiinostunut jos koko ja hintalappu mätsää!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koko on 37 (mulla jalka 38, että semmonen 37,5 ehkä oikeampi koko) ja hinta paljastuu huomenna. :) Nopeat syövät hitaat.

   Delete
 3. Haluan ton lintuhäkin!! Oon ettiny tollasta kaikkialta, mut en oo löytäny mistään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomenna linjoille! :) En muista yhtään, mistä olen tuon hommannut, on sen verran kauan ollut jo mulla. Ei ole lappuakaan, josta voisi saada vinkkiä.

   Delete
 4. Odotan innolla! Pitäs ehkä itekin perustaa oma pöytä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo perusta! Olis mukava päästä penkomaan muidenkin pöytiä!

   Delete