-->

Pages

24/02/2013

FLEA MARKETS IN HELSINKI AREA?
Meillä olisi lähdössä megalomaaninen lasti tavaraa kirpparille, mutta olen ihan hukassa paikkavalinnan kanssa Valtterin lopetettua. Löytyykö pääkaupunkiseudulta enää kirppistä, missä pääsee takuuvarmasti isosta määrästä tavarasta eroon ja saa olla itse myymässä? En mitenkään jaksa hinnoitella nuita tsiljoonaa Ikean säkillistä ja pahvilaatikollista vaatteita ja tavaraa itsepalvelutoreille.

Helsingin jäähalli on sattuneesta syystä ammuttu täyteen tulevina viikonloppuina. Myyrmannin kirppis aukeaa seuraavan kerran vasta huhtikuun lopussa. Onko muita?

Voi kun ois kesä ja voisi vaan lähteä Hietsun kirppikselle myymään. Ja Kallion puistokirppikset? Mun suosikkitapahtumia! Millos semmosia olisi tulossa seuraavan kerran, onko jollakin sisäpiirin tietoa?

*Kuvien kynäkotelot ovat löytöjä kierrätyskeskuksista, keraaminen Vantaalta ja puinen Tukholmasta.

//

I have sorted a huge amount of clothes and other stuff to flea market, but after one of the biggest market places in Helsinki (Valtteri) stopped I don't kwow where to sell them in winter time. I need to find a place where you can get rid of big amount of goods and can be selling your items yourself (I'm not that big fan of self-service market places). Helsinki Ice Hall is shot full in the coming weekends. Myyrmanni flea market opens next time at the end of April. Is there any other?

Oh, I wish it was summer and I could go to Hietsu flea sell. And how about Kallion puistokirppis (pop-up flea markets in Helsinki)? My favorite events! When they are going to arrange that next time, some insider information there?

*The pen holders are from recycling centers in Vantaa and Stockholm.

37 comments :

 1. Meillä tässä Arabianrannassa on Kirpun Tori - kiva omistaja. Joskus sinne saa sellaisen hinnoittelupöydän. En tiedä saako enää. Pieni paikka, mutta tehokas http://www.kirpuntori.fi/ - muita paikkoja.. Kalliossa oli muutama kirppis, jonne sai pöydän. Varmaan googlaamalla löytyy. Keväällähän on tulossa varmaan se kirppispäivä. Ja sitten Arabianrannassa keväällä se kierrätyspäivä, jonne saa tulla myymään kaikki ilman pöytämaksua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitääpä käydä joskus tsekkaamassa tuo Kirpun Tori! Yksi mihin on pitänyt pistäytyä jo pidempään, on Myllypuron Työ & Toiminta ry:n kierrätyspiste. Voisi tehdä todellisia löytöjä. Kevättä ja tuota Arabianrannan päivää odotellessa! Missä siitä tiedotetaan (ettei mene ohitte)?

   Delete
  2. Tuosta Arabianrannan päivästä kerrotaan mm. Kääntöpaikan FB-ryhmässä: https://www.facebook.com/kaantopaikka?ref=ts&fref=ts tai Artovan sivuilla: http://artova.fi/ sekä heidän FB-ryhmässä.

   Delete
 2. Voisit laittaa blogikirppiksen, niin saataisiin me bloggaajat kauempaa tehdä löytöjä myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niiiin no joo, ei muuten tullut ees mieleen! Aika iso työ vaan kuvata, pakata ja lähettää tavaroita... Laiskuus iskee. :P (ja nuita on niiiiin paljon!)

   Delete
 3. Jäähallissa on kirppis ja ilmeisesti aika varattu. Kurkkaa niitten sivuilta. Ilmeisesti myös mellunmäessä on joku suosittu kirppis, jossa saa ite myydä. Vantaalle Ikean viereen on avattu itsepalvelukirppis, joka oli tosi siisti. Laita tänne blogiin vaan myyntiin. Hietsukin aukee varmaan toukokuussa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Valtterin korvaaja pitäisikin käydä tsekkaamassa! Huhti-toukokuuhun kun jaksaa odottaa, niin valikoima on jo vähän parempi.. ongelmana on löytää hyvä vaihtoehto näin talviaikaan. Haluaisin nuo säkit katomaan nurkista about heti. :] Täytyypä harkita tuota blogimyyntiäkin!

   Delete
 4. Sain ystävältä vielä varmistuksen eli Klaukkassa Viirin kirppis on kuulemma hyvä ja iso. Siellä siis pöydät ja joutuu hinnoittelmaan. En tiedä onko hinnoittelupalvelua. Lisäksi Myyrmäkihallissa on keväisin ja syksyisin samanlainen kirppis kun jäähallissa. Paljon porukkaa ja paljon ostajia. Ja tosiaan tännekin vaan myyntiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kolmas ääni blogikirppikselle. Hmm. Pitäisiköhän laittaa tuulemaan. :D

   Delete
 5. Helsingin keskustan vanhalla ylioppilastalolla on myös viikonloppu kirppiksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitti vinkistä!! Tämä pitää tsekata!

   Delete
 6. Blogikirppis kuullostaa hyvältä! Tosi minäkin suosittelen Vantaan Ikean takana olevaa Perhekirppis Lanttilaa. Myin siellä tammikuussa ja hyvin kävi kauppa. Lisäksi olen tehnyt siellä kivoja löytöjä itselleni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aloin jo puuhata blogikirppistä. :) Valokuvia kamera täysi. Loput kippaan sitten johonkin itsepalvelukirpparille, ei taida muu auttaa. Lanttila hyvä vaihtoehto.

   Delete
  2. Kiitti blogger-tutorialsista! Sain vihdoin keskitettyä asiat blogissa. Tosi hyvät ohjeet! Vielä kun osaisin Pin It-nappulan laittaa oikeaan kohtaan sinne missa muutkin nappulat on...

   Delete
  3. Ole hyvä vain! Kiva, jos oli apua. :)

   Delete
 7. Lanttila tilana ihan jes,mutta viime viikolla paljon tyhjiä pöytiä ja tavara huonoa!
  Lisäksi minusta aika kamala vuokra 39 euroa + myynnistä 5%?
  Siinä saa olla jo sikana myytävää, että pääsee omilleen ns. kirpparihinnoilla.
  Järvenpäässä 2 tosi, tosi hyvää kirppistä ja Tuusulassa myös, pitää kyllä hinnoitella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohhoh, no on kyllä melko kova hinta! Tykkään kyllä hulluna enemmän siitä, että myydän itse. Juodaan kahvia, rupatellaan ihmisten kanssa ja tavarat vaihtaa siinä sivussa omistajaa. Markkinatunnelma tinkaamisineen puuttuu nuista Lanttiloista ja kumppaneista. Mutta ehkä mun pitäisi antaa mahdollisuus pitkästä aikaa itsepalvelukirppareillekin.. Testata, jos vaikka mieli muuttuisi vähän pehmeämpään suuntaan.

   Delete
 8. Järvenpääläisenä täältä komppi Mumskalle, tosin matka ja hinnoittelu taitaa olla este. Blogikirppistä suosittelen oma lehmä ojassa, jos kuvaat parhaat tänne niin me taistellaan sitten niistä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Innostuin nyt tuosta blogikirpparista ja juuri lopettelin ensimmäisen setin kuvaukset. :D Ensi viikolla kuuluu perästä.

   Delete
  2. Hienoa! Siispä odottelen kiltisti enkä tuhlaa kaikkea lähikirpparille!

   Delete
 9. Vanhalla ylioppilastalolla on kirppis sunnuntaisin. Oltiin siellä myymässä joskus loppuvuodesta, mutta silloin se oli juuri avattu ja aika vähän ihmisiä eksyi sisään. En tiedä jos se olis vilkastunut nyt valtterinkin lopetettua, ainakin se on keskeisellä paikalla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on mulle kokonaan uus tuttavuus! Pitää aivan ehdottomasti käydä tsekkaamassa joku lähiviikonloppu.

   Delete
 10. Kaivarin Kanuuna on hyvä mutta kallis ja ylisuosittu. Sinne ei kannata vielä pelkää yhden euron tavaraa vaan vähän parempaa rompua jos on. Se on siis itsepalvelukirppis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämäkin uusi tuttavuus! Tämä kommenttiketju tietää mun kohdalla mahtavaa kirppiskierrosta lähitulevaisuudessa.

   Delete
 11. Tähän minulla ei ole vinkkiä mutta blogikirppis kuulostais hyvältä (löytöjen toivossa)! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Jee! Tulee. :)) Juuri naputtelen tietoja.

   Delete
 12. Mullakin olisi paljon vanhaa lasitavaraa, jotka ovat arvossaan mutta eipä ole minkäänlaista käsitystä että mihin ne voisi / kannattaisi viedä. Valtteri olisi ollut mukavan lähellä ja on sääli että se lopetti. Hyvä tämä ketju, monta vinkkiä! Blogikirppiskin varmasti toimii, ääni sille. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tämä ketju on mahtava! Muakin harmittaa Valtterin loppuminen ihan hirmusesti. Käytiin siellä pari kertaa vuoteen myymässä tavaraoita ja aina hupeni autolastillinen yhdeksi muovipussiksi, joka kipattiin kierrätykseen päivän päätteeksi. Nyt ei auta kuin lähteä tsekkaamaan uusia tuttavuuksia.

   Delete
 13. Valtteri is my favorite place too! Love searching for cheap stuff there and sometimes selling away my old stuff. So I also had a bit problem when it stopped operation :S What a pity. I gotta check out other places you recommend :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. And there is lot more good tips in these comments! :) You have to use Google translator. :]

   Delete
 14. Valitettavasti en osaa auttaa kirppisten suhteen!

  Mutta aivan ihana blogi! :) En oikeastaan tajua, miten olen onnistunut kiertämään tämän tähän asti. :D Sort Of Pinkin kautta tulin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) Haha, kiitos, ihana kuulla! Sort of Pink on ihana!

   Delete
 15. Siivouspäivänä saa laittaa kirppispöydän minne vain kadulle, kallion suuntaan aion itsekin silloin raahata kimpsuni. Mutta seuraava sellainen on vasta 25.5. eli ei ihan tähän hätään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ok, en ehkä tuohon saakka hilloa omia tavaroitani, mutta asiakkaaksi kyllä aion toukokuussa.

   Delete