-->

Pages

11/02/2013

TRIANGLE STAMP FEVERUusia kolmiotarroja on pakko kiinnitellä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Ei riittänyt arpajaisvoittajien kirjekuoret, vaan myös WC:n kalusto sai viikonloppuna omansa kylkeen. Lopputulos ei vaan ollut lainkaan niin graafinen ja hienostunut kuin ajattelin. Tarrapuuska sai lopullisen tuomion, kun Daniel tupsahti paikalle. Aivan järkyttävää, otat varmaan nämä sitten samantien pois? Suoraan kuin jostain lastentarhan kylppäristä. 

Rapsutteluun meni sen verran aikaa, että seuraavan kerran mietin vähän tarkemmin, mihin päätän näitä liimailla. Iso putkilo olisi vielä käyttämättä. :D Huvittaa itteänikin nämä omat sisustusyllätykset, joita täällä aina aika ajoin järjestelen. Pitää muistaa kunnioittaa toisenkin asukin mielipiteitä, vaikka on tässä melkein ammattilobbariksi kehittynyt vuosien varrella. Usein on parasta vain yllättää ilman mahdollisuutta ennakkospekulointiin.

//

I have new triangle labels that I'm sticking to all possible places. First envelopes and now WC furniture which actually didn't turn out nearly as graphic and sophisticated than I thought. The final judgement came from Daniel. Shocking! You take these off right? Feels like we're in kindergarden. It took too long to tear them down so next time I must think twice before gluing them somewhere. :P

23 comments :

 1. Höh, minusta nuo oli ihan kivat. Ehkä paremmin toiminu harmaana. :) Mistä tuo kolmiopyyhe on ostettu? Ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne oli just semmoset ihan kivat, mutta tässä kohtaa joustin, niin voin sitten pitää pääni jossakin toisessa kohtaa. ;) Silkkaa sisustusstrategiaa. Kolmiopyyhe lähti mukaan viime kesän asuntomessuilta Luhdan ständiltä.

   Delete
 2. No mutta hei, nehän ovat hienoja!

  ReplyDelete
 3. Ihan hauskannäköisethän ne!! :) Juuri samanlaisia ovat omatkin kokeilut kotona, sitten tulee mister järki kotiin ja sanoo että mitä ihmettä olet taas mennyt tekemään. :)

  ReplyDelete
 4. Hahaha! "...tässä kohtaa joustin, niin voin sitten pitää pääni jossakin toisessa kohtaa." :D Näinhän se toimii! Mistä löysit tuota kolmiotarraa? Taitais sopia aika hyvin meidän pikkuherran huoneeseen tuomaan vähän lastentarhan (kylppäri) -fiilistä. :) Ellet sitten myy omiasi ylimääräisinä pois? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eii en raski mitenkään, vaikka sitten kattelen tuota rullaa, kunnes kyllästyn kolmioihin. :D Nämä löytyi ihan sattumalta sekatavarakaupasta Valenciasta viime reissulla. Olisi hitsi vieköön pitänyt ostaa useampi.

   Delete
  2. No ilman muuta pidät tallessa, kun on kerran reissusta asti kannettu! :) Mä jo itse asiassa mietin että mitenkäs saisin pientä vastaavaa piristystä aikaiseksi vaikkapa mustalla kontaktimuovilla tuonne pojan huoneeseen. :)

   Delete
 5. Kivat kolmiot! Tosin veikkaan että meillä olisi ollut sama tuomio niiden kanssa :D

  annemi/52weeksofdeliciousness

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Haha, joo, miehet on kapeakatseisia sisustusinnovaatioiden suhteen.

   Delete
 6. Ihana sinä <3
  Onneks mulla ei täällä oo ketään järjen ääntä vaan voin toteuttaa itteäni ihan vallattomasti :D
  Ihana muuten tuo pyyhe!

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Kiitos! Tykkään tuosta kovasti itsekin, meillä on nuo myös kylpypyyhekoossa.

   Delete
 7. Mie haluan olla sie sitte ku oon sun ikäinen :D <3 ihana tarraintoilija

  ReplyDelete
  Replies
  1. :DD Repesin.. Sulla vaan ei oo kolmioita ja vaan glitteri-hellokittyjä.

   Delete
 8. Mistäs nuo teidän kaakelit on? muistatko sävyä/mallia/merkkiä? Nimim. wc-remppa tulossa ja noi kaakelit näyttää todella kivan värisiltä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä ovat itseasiassa lattialaattoja, jotka on nostettu seinään. :) Sävy on virallisesti vaaleanharmaa, mutta todellisuudessa taittaa melko vahvasti beigen suuntaan. Merkki on Regal ja K-raudan valikoimaa (oli poistuvaa mallistoa, kun nämä ostin). Tsemppiä remppaan!

   ps. Löydät vastaavia laattoja, kun etsiskelet 30x60 kiillotettuja lattialaattoja.

   Delete
 9. Ihan mahtavat!! Tosiaan olisin myös kiinnostunut kuulemaan mistä saa valmiita kolmiotarroja? Ja siis tuohonhan se sisustuslogiikka perustuu. TOSIN meillä on niin hirvee sisustuspirttihirmu ettei mies aina kauheasti uskalla sanoa vastaan. :) Hih.. Mutta idea otetaan mahdollisesti käyttöön hieman tuunattuna. Kiitos tästä!

  -Mimu-

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Hyvä sinä! Pirttihirmu se olla pitää. Vastaus kysymykseen löytyy tuolta Piritan kommentin alta!

   Delete
 10. :D Täällä toinen ällyyttäjänainen, joka mielummin tekee ensin ja kysyy toisen mielipidettä vasta sitten. Taidan olla kyllä aika itsepäinen, sillä aina toisen silmienpyörittelyt eivät saa mua perääntymään. Toisaalta miekkosenkin silmä aika usein tottuu ja hetken päästä se jo kehuu ratkaisuja kaverilleen niin kuin ne olis yhdessä keksitty! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miehet!! <3 <3 On ne ihania. Täälläkin on monta hyvin äkkipikaista torjuntaa jyrätty hillityn itsevarmasti osaksi sisustusta. Ja sitten hetikohta se onkin aika hyvä. Tuttu kuvio.

   Delete