-->

Pages

19/03/2013

1ST HOME OFFICE PICS // ENSIMMÄISIÄ TUNNELMIA TYÖHUONEESTAHuoneen raivaus on vielä kesken, joten tällä erää esittelyssä vasta pöydän laatikkoläjä. :-) Olen tässä koittanut viimeisien viikkojen aikana hankkiutua mahdollisimman kovalla kädellä ylimääräisestä roinasta eroon. Ensin blogikirppis, sitten huuto.net ja vielä olisi varasto pullollaan nyssäköitä, joista riittää myytävää ainakin kahdelle kirpparikierrokselle. Olen se, joka joululahjaringissä pelastaa kolme kertaa käherretyt lahjanarut parempaan talteen ja säästää kaikki erilaiset hilavitkuttimet mahdollisia tuunauspuuskia silmällä pitäen. Voi herranen aika, miten täyteen krääsää olin onnistunut meidän työhuoneen sullomaan.

Huoneessa on jo pitkä pätkä pöytää ja yksi avohylly hankittuna. Koitan vältellä parhaani mukaan suljettuja kaappeja, joihin hamsterisieluni mielellään piilottaa aarteita ja askartelutarpeita (roskia). Päävärit tulevat olemaan valkoinen ja käsittelemätön puu. Laatikoita ja purnukoita on esillä paljon. En voi vastustaa niitä! Haaveissa on lisäksi pitkä mood board ja joku pirteä tapetti, jota ei rohkenisi kuitenkaan olohuoneeseen tai makkariin liimata. Nyt kärkisijalla killuvat tämän postauksen kolmiot.

//

Room-clearing is still in progress, so at this point just a couple of pictures of my boxes. :-) I've tried my best to get rid of the extra junk recently. First the blog flea market, then huuto.net and still our storage is full of stuff to be recycled. I am the one who saves three times used gift ribbons for later use and sees the amazing tuning possibilites in others trash. Oh my goodness, how full that room was!

I'll try my best to avoid closed cabinets where my hamster soul likes to hide the treasures and crafting needs (garbage). Primary colors will be white and the untreated wood and boxes and jars will play a big role. I simply can't resist them! I'm still dreaming of a long mood board and some cheery wallpaper (like the one in this blog entry).

9 comments :

 1. Kuulostaa niin tutulta :D Just eilen kirjoitin samasta aiheesta. Tavaraa kertyy, kun on kokoajan monta projektia mielessä ja kaiken käyttökelpoisen säilöö kaappeihin odottamaan tulevaa käyttöä.
  Voi olispa mullakin työhuone. Nyt on tyydyttävä vain työpisteeseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sepä se! Eikä lopulta edes muista, mitä kaikkea on tullut jemmailtua. Tein suorastaan löytöjä, kun kävin kaikki tavarat systemaattisesti läpi.

   Delete
 2. Auta armias jos jotain heität pois niin sitä tarvii heti. Meillä ei voida vaihtaa sohvapöytää ehkä ikinä, koska olen säilönyt sen täyteen juuri näitä "roskia". Jos sen vaihtaa joudun tekemään kovaa karsintaa ja sitä ei ehkä sydän kestä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jouduin todellakin kovettamaan luonteeni tuossa urakassa. Ja nämä jäljelle jääneet - ne ne vasta aarteita ovat! :D

   Delete
 3. Sun työhuonesunnitelmat kuulostaa kovin lupaavilta, voi kunpa itelläkin ois kunnon työhuone, jonne sais kaikki maalauskamat ja askarteluhässäkät:) Ja näiden kuvien jälkeen tajuan itsekin laittaa pensselit tuollaiseen suureen lasipurkkiin sen sijaan että survon niitä laseihin ja muihin pikkuruisiin esineisiin;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen. :) Pienet kupit kippaa aina.

   Delete
 4. Niin ja joku hullu vielä kuskaa muutoissakin mukana sitä "roskaa". Ja sit vielä ihmettelee kun ei tiedä mihin sitä saisi mahtumaan. - joo, en kestä kohta enää itekkään itteeni:D Mut mitä Katja sano on ihan totta, jos jonkun heittää pois niin just sitä tartteekin ihan takuulla kohta ;D

  Hih, onneksi on muitakin samanlaisia! Ja sun työhuonesuunnitelmat vaikutaa hyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viittaa!! Vuosi sitten mukanani uuteen kotiin matkasi iso kasa askarteluroinaa. :S Ja kiitos, toivotaan, että saan projektin pikku hiljaa finaaliin!

   Delete
 5. Siis tämä on niin suoraan, kun omasta suustani. Mä olen myös hamsteri ja meidän varasto saa siitä nyt kärsiä, kun työhuone muuttui pukeutumishuoneeksi. Ja arvaas onko mood board meidän taloudessa löytänyt oman seinän? No on. Keittiöstä. ;)
  Ihanalta näyttää ja hyvä siitä tulee.

  ReplyDelete