-->

Pages

28/03/2013

BEAUTIFUL HOME // YSTÄVÄPERHEEN VALOISA KOTIKävin eilen vaihtamassa kuulumisia ystäväperheen tykönä ja sain luvan nappailla kuvia heidän kauniista kodistaan. Olipa mukava valokuvata välillä muitakin kun omia nurkkia! Tässä kodissa on aina kahdehttivan siistiä - olen todennut tämän useamman ex temporee -visiitin perusteella. Meille kun joskus putkahtaisi ilmoittamatta, voisi näky olla hitusen boheemimpi.Tykkään erityisen paljon ylläolevien kuvien suurista valaisimista ja keittiön valkoisen ja tummanruskean kontrastista. Korkean olohuoneen katosta roikkuu Lundian musta Soihtu Suspended ja keittiötä valaisee Secto Designin Octo. Aijjettä tuommoinen Octo vaalean puun värisenä olisi ihana. Kirjataan haavelistalle.
Arabian Apila-astioista ja vanhoista lasten saduista tulee jotenkin kotoinen fiilis. Voi että rakastin Mauri Kunnaksen kirjoja, kun olin pieni. Niitä kaikkia veikeitä yksityiskohtia, joita jaksoi tiirailla päivästä ja kuukaudesta toiseen.

Sain samalla visiitillä lainaksi Erika Knightin kirjan Yksinkertaisesti neuloen. Vaikuttaa syötävän ihanalta opukselta! Tässä on mennyt jo koko talviloma kutoessa, eikä tämä ainakaan helpota vallitsevaa näpertelyhimoa. Hei mukavaa pääsiäistä kaikille! Tänään starttaa kansallinen miniloma! Me ajateltiin ottaa rennosti, olla ystävien kanssa ja syödä hyvin. Keski-ikäkö? :D

//

I visited my friend yesterday and got a permission to take a few photos of their beautiful home. I love those large lights and the white and brown contrast in the kitchen! The black ceiling lamp in the living room is Lundia's Soihtu Suspended and the one in the kitchen is Octo by Secto Design. Peacefull color combinations, Arabia's Apila-cups and and the old children's books make the atmosphere cozy. Happy Easter to everyone! I'm going to relax, spend some time with my friends and eat well. Sounds so middle-aged! :D

14 comments :

 1. Todella kiva tuo keittiö! Tummat kaakelit on mainio idea. Näyttää hyvältä kontrastin takia ja ovat samalla käytännölliset. Voi vähän roiskuakin kokatessa eikä saumat heti värjäydy. Pitääpä laittaa idea muistiin, jos joskus vielä muutetaan ja rempataan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookkin! Ja jotenki tuo ruskea näyttää hyvältä valkoisen rinnalla, sen ainaisen mustan tai harmaan vaihtoehtona.

   Delete
 2. Kaunis koti! <3

  Minullakin tuo Secto on ollut haavelistalla jo piiiitkään. Takkahuoneeseen sitä alunperin haaveilin, mutta kun siellä on kaikki kalusteet vielä ihan mitä sattuu, niin ei oo se valaisin ollut se eka hankinta.

  Niin ja joo, keski-ikähän se. ;D Se taitaa vaivata kyllä meitäkin jo aika vahvasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Ajateltiin olla verkkarimeiningeissä ja laittaa talkoohengessä terassi grillauskuntoon. Aika mukavaa.

   Delete
 3. Olipa kaunis koti, ja erityisesti nuo valaisimet! <3 Secto meillä jo on, mutta tuo olohuoneen valaisin , Soihtu, oli uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon kateellinen tuosta Sectosta! :) Ja kyllä, oon katellut tämän kodin valaisimia aina siellä käydessäni, niin kauniisti sopivat sisustukseen.

   Delete
 4. Secton haluaisin minä myös, vaan en tiedä raaskisiko...

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia!:) mun täytyy kysyä miten saat noi linkit pinterest, facebook, instagram jne. Tohon ns. Samaan kuvaan tai gadgettiin? Pitääkö ne linkit laittaa jo siinä vaiheessa kun muokkaa noi kuvat yhteen vai miten saat noin monta yksittäisttä gadgettiia bloggerin kautta vierekkäin?:) kiitos jos vastaat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuo ei ole erillinen gadgetti vaan kuvat pelkästään linkattu eri sivustoille. :) Eli jokainen kuva linkitetty erikseen. Ja sekä gadgettejä että kuvia saa puolestaan liikuteltua blogin HTML-koodin puolella. Googlettamalla löytyy apuja, jos tekee mieli lähteä testailemaan.

   Delete
 6. Ihania kuvia ja niin kaunis koti!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja niin on, oli helppo ja kiva kuvauskohde.

   Delete
 7. Voi, miten he tekevät tuon? Käsittämätöntä! Meillä kaksi pientä lasta ja koti ei siivottunakaan ole noin siistin ja viimeistellyn näköinen. Vau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanoppa muuta! :) Ei meillä ole edes nuita lapsia ja ei pystytä tuohon.

   Delete