-->

Pages

11/03/2013

MY SPRING FAVOURITES FROM ELLOS


Pictures/kuvat: Ellos

Lisääntyvällä luonnonvalolla on ihmeellinen vaikutus psyykeeseen. Joka kevät alan kuin tykin laukauksesta himota karkki- ja neonvärejä niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Yleensä kärkeen kiilaavat vakiona kirkas pinkki ja koralli. Eiliseltä Elloksen kierrokselta jäi haaviin tuo neonpinkki huopa, jota en voinut olla tilaamatta. Hinta vähän kirpaisi, mutta olen kiristellyt kukkaron nyörejä koko alkuvuoden, joten ajattelin nyt repäistä ja laittaa olkkarin kesäkuntoon. Toivotaan, että hinta ja laatu kohtaavat. Kovasti himottaisi lisäksi nuo mariannekarkkilakanat, mutta meillä löytyy lakanoita niin paljon omasta takaa, etten kehtaa niitä kotiuttaa. Valikoimassa näytti olevan myös Ferm Livingin tapetteja ja seinätarroja. Empä ollut moisesta ollut tietoinen!

//

Increasing natural light has a powerful effect to my psyche. Every spring I start to desire candy and neon colors in interiors and clothing. Usually the top 2 colors are bright pink and coral. I just visited Ellos and couldn't resist that neon pink felt! It brings the summer to our living room. I was also seriously considering to buy those red striped sheets but realized we already have too many of them. Ellos has also wallpaper and wall stickers from Ferm Living in their selection, didn't know that!

Kuvatekstit sisältävät mainoslinkkejä.
This post includes commercial links.

21 comments :

 1. Ellos on tsempannut ihan 100-0. Sisustuskamat on ihania ja alkaapa sieltä löytymään ihan kunnon merkkejäkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on, etenkin sisustuspuolella! Useammatkin lakanat olisin voinut kotiuttaa!

   Delete
 2. Kivoja juttuja oot bongaillut. Elloksella on tosi usein hyviä aleprosentteja jotka kannattaa hyädyntää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. AJattelinkin hyödyntäväni tämänhetkistä 50 % kamppista, mutta oli juuri tuon viltin kohdalla pallura, ettei voida yhdistää mihinkään alennuksiin. :// Niin mun tuuria.

   Delete
 3. <3<3
  Arvaa... Mä kävin tilaamassa tuon seinätarrakalenterin! Se on just täydellinen meidän keittiöön, kun meillä muutenkin menot vähän hukassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on tosi kiva. :) Laita kuvat lopputuloksesta blogiin!

   Delete
 4. Menin heti tietty ihailemaan torkkuhuopaa. 101 euroa.. Oot ilkeä :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know.. En oo ikinä ostanu näin kallista torkkuhuopaa. No, se on 80 % karitsanvillaa, eli on varmasti laadukas viltti (parempi olla :D).

   Delete
 5. Voe hesus. Oon kiertänyt Elloksen sivuja kuin kissa kuumaa puuroa pelätessäni että bongaan taas jotain tilattavaa. Noi pussilakanat... joutuu nyt ehkä klikkaileen ne kotiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuonne ei kannata eksyä. Olisin voinu tilailla sieltä vaikka ja mitä, etenkin nuita erilaisia pussilakanoita. Joutu todella skarppaan. :D

   Delete
 6. Ellos on nykyään yksi suosikkinettikaupoistani ja juuri tänään selasin heidän pikkukuvastoaan ja totesin haluavani lähes jokaiselta sivulta jotain. En tiedä, uskaltaudunko vielä palkkapäivänäkään nettiin asti. Luotto jämäkkään shoppailijaminään ei ole kovin hyvä... :D

  Kivoja, raikkaita ja teidän näköisiä juttuja bongasit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, sama täällä! Mutta oon viime aikoina todella skarpannut ja nytkin tyydyin hurjan monen tuotteen kohdalla pelkkään ruutushoppailuun. Kaikkea kaunista ei tarvitse omistaa. :) Olkoot tämä meidän uusi motto.

   Delete
 7. Elloksella on kyllä kivoja juttuja! Outlet-puolelta olen tilaillut esim. Espritin vaatteita tosi edullisesti. Pinkki viltti on kyllä ihanan ja laadukkaan näköinen! Laatuun kannattaa panostaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tarvitsen juuri tämmöisiä tsemppisanoja. :))

   Delete
 8. Täällä kanssa yksi Elloksen koukussa oleva.. kangasta, pussilakanoita, tyynynpäällisiä, matto ja pari tarjotinta sieltä kotiutui, vaikken olisi tarvinnut yhtään mitään! Auts! Sanoi lompakko.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just tuommonen lista meinasi lähteä tännekki. Mutta pidin pään kylmänä ja oon sulle salaa vähän kade. :D

   Delete
 9. Onpas aikamoinen parannus valikoimissa! Tuo pilvitarra on supersöpö :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on! Jotenkin ihan erilaista ja freesimpää tyyliä verrattuna menneisiin vuosiin.

   Delete
 10. I love the picture with the light bulbs and the pink blanket. Ellos has really nice things, but I hate ordering from them, since they don´t send via the usual post. :/

  ReplyDelete