-->

Pages

10/04/2013

PENTIK POPS UP WITH MODERN DESIGN // BLOGGAAJIEN PENTIK-POIMINNAT
Pentik avasi eilen illalla Arabian myymälänsä yhteyteen pienen pop up -nurkkauksen, jonka tuoterepertuaarin on valikoinut ihanat Kettukarkin Maire ja Kotilon Johanna. Shopin ilme oli muuhun myymälään verrattuna huomattavasti pelkistetympi tai sotkuisempi, kuten Maire koitti kuvailla. :) Tarkoittaen tällä siis sitä, että sommittelut oli tehty normaalia rennommalla otteella. Myös uusi logo ja graafinen ilme on naisten aikaansaannosta.
Naiset olivat poimineet shoppiin moderneja ja rouheita tuotteita, mustaa ja valkoista ja tehosteeksi kirkasta oranssia. Bambukuidusta valmistetut Nature taikina- ja salaattikulhot (oikean yläkulman kuvassa) ovat kyllä hauskoja, paljon kivemman näköisiä kuin perinteiset muoviset.
Törmäsin avajaisissa Peetaan, jonka Raw Design Blogia olen seuraillut sen ensiaskeleista lähtien. Inspiroiva blogi ja täynnä hienoja kuvia, käykää ihmeessä klikkailemassa, jos ei ole vielä tuttu. Nukahdin vahingossa päikkäreille juuri ennen tilaisuutta ja saavuin paikalle täyden unipaniikin vallassa. Saattaa vähän näkyä. :-D

Ja tittididii, löysin tuolta sattumalta ihanan pinkin viltin! Jes! Aika pienillä ponnisteluilla lopulta. :) Edellinen on jo palautunut Ellokselle. Mutta tästä uudesta yksilöstä lisää seuraavassa postissa. Tassumies ainakin tykkää ja väri tuo kivasti kevättä olkkariin.

//

Pentik opened a small pop up shop last night to Helsinki. The lovely Finnish bloggers Maire from Kettukarkki and Johanna from Kotilo are responsible for the product selection and the look of the shop, which was much more modern and simple than in usual Pentik store.

I also met Peeta from Raw Design Blog, which I have followed since it's very beginning. She posts lovely ideas and great pics, I highly recommend you to check it out. I fell asleep accidentally just before the event. you may notice it. :-D

12 comments :

 1. Näyttää hyvältä, kaikki.

  ReplyDelete
 2. Sun blogiin on aina niin kiva tulla ku tietää että täällä on laadukkaita postauksia odottamassa :) ja söpö Peetaki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olipa mukava kuulla! :) Kiitos päivän piristävästä kommentista Situ!

   Delete
 3. Tästä tuli kyllä hieno! :) Hauska nähdä oman työpaikkansa tavaroita toisten laittamina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin tuli! Tytöt oli tehny hienon urakan. :)

   Delete
 4. Voi morjens noita mun ilmeitä. :D Kiitos kun tulit Kaisa! Oli hauska nähdä taas. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ne oli just parhaita. :D Kiitos, kun tuli kutsu, oli kivaa!

   Delete
 5. Hyvä veto Pentikiltä! Pelkistetty tyyli sopiikin erinomaisesti noiden valittujen tuotteiden kamuksi.

  ReplyDelete