-->

Pages

11/04/2013

THE PINK BLANKET // PINKIN VILTIN METSÄSTYS ON PÄÄTTYNYT







Se on kevät nyt meidän olohuoneessa! Ilma ei tunnu luovuttavan ulkona, mutta täällä sisällä tunnelmoidaan jo tulevaa kesää. Olkkarissa on ollut tähän saakka melko väritöntä, en muun muassa ikinä saanut aikaisemmin esittelemääni aleostosta, Marimekon Kaunista Kaurista, verhoksi saakka. Aloin epäröidä koko verhoprojektia ja nyt kesää vasten verhottomuus tuntuu raikkaalta vaihtoehdolta. Täytyy kehitellä tuosta kankaasta jotakin muuta, kunhan saan joku kaunis päivä itselleni ompelukoneen. Mikä olisi hyvä rakkine tämmöiselle aloittelijalle? Hulluilla päivillä oli jonkunlaista tarjontaa. Voi olla, että täräytän sieltä yhden tähän osoitteeseen.

Sain siis viimein päätökseen pinkin viltin metsästyksen - semmoinen tuli vastaan toissapäivänä Pentikin bloggari-illassa hienoisella kavereiden avustuksella. Nauratti, kun Johanna Kotilo-blogista eli mukana mun vilttikriisiä ja tiesi heti, että tämä voisi olla passeli meille. Ja onhan se! Ei haittaisi, vaikka sävy olisi vieläkin neonhohtoisempi, mutta tässä tykästyin värin lisäksi graafiseen kuosiin. Huopia ja koristetyynyjä ei kai koskaan voi olla liikaa.

//

It's spring now in our living room! I finally completed the pink blanket hunting. I found it from Pentik with a slight help of friends. Johanna from Kotilo blog knew immediately that this could be something I was looking for. And it is! The tone could be even more neon but I really like the graphic pattern. I quess you can never have too many blankets and pillows.


36 comments :

 1. Totta turiset, mutta mulla niitä ehkä on nyt liikaa... Mulla on lähtenyt tää koristetyynynpäällisten hankita ihan lapasesta, siis TODELLA ihan lapasesta. Myös vilttejä löytyy huushollista Lapuan Kankureiden arvokkaasta (häälahja) shaalista parin euron kirppislöytöihin. Onneks on kolme sohvaakin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta kolmelle sohvalle täytyykin olla kunnon varastot. :D Kankureiden huopa on varmasti ihana.

   Delete
 2. Heheh, onnea!:) ja kivahan tuo on!

  ReplyDelete
 3. Pinkki on aina pirtee. Hyvältä näyttää!

  ReplyDelete
 4. Ihanan värinen, kunnon pinkki! :) Tyynyjä ja huopia ei koskaan voi olla liikaa! Vaikka meillä mies valittaakin että sohvan käytännöllisyys on kärsinyt kun tyynyt ovat sen vallanneet. Mutta niitähän aina siirretään sen hetkisen tarpeen mukaan! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! En halunnu mitään haaleanvaaleanpunaista. Hui hai jollekki käytännöllisyydelle. :--D

   Delete
 5. Ompas houkuttelevan näköinen. Kelpaa kömpiä viltin alle, kun tuntuu, että kesään on vielä matkaa. Saisi tuo lumentulo jo riittää. Aurinkoa viikkoosi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä kelpaa, vaikka parin viltin alle. :) Tai sitten voi kietaista tuon tuosta harteille, kun yrittää tareta terassilla.

   Delete
 6. Iiihhana väri, sopii hyvin! Bra :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Niin passaa! Vähän pirteyttä soffaan!

   Delete
 7. Onpa kyllä ihana ja muutenki teillä näyttää tosi tyylikkäältä :)

  ReplyDelete
 8. this pink blanket is indeed very springish!! ;)

  ReplyDelete
 9. Onpa se ihana! Pirteä ja sopii teille just hyvin. Mua harmittaa, kun en päässyt muiden menojen vuoksi paikalle Pentikin tapahtumaan. Näytti kuvien perusteella kivalle jutulle!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi harmi, olis ollu mukava törmätä. Ja kyllä, tuli heti ihan eri fiilis olkkariin. Pienestä se voi olla kiinni.

   Delete
 10. Ihana, ja niin ihanannäköistä siellä teillä muutenkin :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja kiva ku kommentoit, niin löysin sun uuden bloginkin!

   Delete
 11. Hyvin sopii teille tuo viltti! Toi kuvio on kyllä kiva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on. :) Ja kiitos, mustaki passaa, yllättävän kiva yhdistelmä kuparin kanssa.

   Delete
 12. Jes, paljon parempi, kun Ellos viltti. :) Aina niillä asioilla on tapana järjestyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on. :--) Ja sanoppa muuta, en tosiaan arvannu, että tuolta avajaisista olis tämmönen tarttunu mukaan.

   Delete
 13. Onpas kaunis pinkki! Kannatti jatkaa metsästystä. :)

  ReplyDelete
 14. Oi kun on kaunis ja sopii teille kyllä tosi hyvin :)

  ReplyDelete
 15. Ihana viltti, herkullinen väri ja kaunis tuo kuosikin siinä! Ja meiltäkin löytyy kyllä vilttejä joka lähtöön, mutta niitä pitääkin olla monia! Samoin tyynyjäkään ei vaan voi olla liikaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä. Ostin taas eilen yhden tyynyn lisää. Voi himpura. Mutta oli ihan erilainen kuin aikaisemmat. :-)

   Delete
 16. Just eilen samaa vilttiä hiplasin ja maltoin mieleni. Ihanahan tuo on, mutta ounastelen pinkin kauden olevan täällä lopuillaan :)...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuo väri kyllä tarttuu silmiin. :) Aika aikaansa kutakin, mulla on nyt pakkomielle neonpinkkiin. Tämä on vähän sinne päin. :D

   Delete