-->

Pages

11/05/2013

TODAY'S FLEA MARKET // KIRPPARIAAMU JA ARVONNAN UUSI VOITTAJATämä konklaavi lähtee pitkästä aikaa kirpparille myymään! Tavaraa on enemmän kuin laki sallii, joten katsotaan saadaanko edes kaikkia laitettua esille tämän päivän aikana. Kallioliikkeen järjestämät kirpputorit ovat olleet aina niin mahtavia! Myymään pääsee ilmatteeksi ja tunnelma on jotenkin välitön ja yhteisöllinen. Paikalle on tulossa ilmeisesti myös DJ. Vielä nopeasti sumpit huiviin ja sitten kohti Kattilahallia. Tarkka osoite on Sörnäisten rantatie 22 ja tapahtuma starttaa puolilta päivin. Ehkä törmätään siellä, tulkaa ostamaan mun askartelutarvikkeita. :D

Valitettavasti julistearvonnan voittaja ei koskaan ilmottautunut minulle, joten onnetar joutui uudelleen hommiin. Tättärärää... Meerin julisteen saa valita itselleen Tuuli kommentilla "Löysin Merrin putiikista Hilpea huilu -nimisen julisteen, johon ihastuin sen värien vuoksi! Toivottavasti onni potkii :)" Onnea onnea!

//

There's a super nice flea market today at Kattilahalli, Helsinki (address: Sörnäisten rantatie 22). Come to say hello if you see me there! :)

13 comments :

 1. Sulla on kaunis blogi. Miten tekstit ja kuvat saa saman levyisiksi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Blogin keski- ja sivupalkkien kokoja säätämällä + muokkaamalla kuvat aina saman kokoisiksi.

   Delete
 2. heij, kävikö kauppa?
  Olin myös tuolla tänään myymässä :)
  terkuin Mira

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! No kävi ihan kohtalaisesti! Liikaa tuli silti tavaraa takaisin kotiin... Vielä riittää muutamalle kerralle myytävää. :=)

   Delete
  2. Kauppa kävi ihan kivasti.
   Mutta sama kuin sinulla, turhan paljon tuli vielä kotiinkin.
   Mukava kirppispäivä kuitenkin :)

   Delete
 3. vitsi ku ois itekki päässy myymään ... taroituksena ois mennä jäähallin kirpparillen ens viikonloppuna. Ootko koskaan käyny siellä? tai onko vinkkejä muista , mä oon käyny vaan hietsussa, mut nyt kaapit on tyhjennettävä :D

  toivottavasti kävi kauppa. pitäis nähdä pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon käyny siellä useat kerrat ostoksilla, mutten myyjänä koskaan. Sinne on ollu niin hankala saada pöytää, eikä olla jaksettu lähteä sitä paikanpäälle jonottelemaan. No niin pitäis! Voisitte tulla meille käymään koko poppoo joku päivä! Laitetaan viestiä!

   Delete
  2. mä koitan saada nyt viikkoa / kahta ennen jos ei niin hietsu kutsuu , ilmat ainakin jo suosii, sinne ihan suht helppo saada pöytä, ku on ajoissa liikkeellä..

   Delete
 4. Voi että, minäkö voitin, miten hienoa! Laitankin heti sähköpostia tulemaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnea onnea, sinäpä hyvinkin! Sainkin jo postisi, välitän toiveen Meerille.

   Delete