-->

Pages

10/06/2013

GRANIT HELSINKI // VIRTUAALIKIERROS JA MUUTAMA OSTOSHelsingin Granit on ruotsalaisten serkkujensa tapaan pullollaan kivoja kodin pikkujuttuja (ja muutamia vähän isompiakin). Meinasin napata mukaan ylempänä näkyneen bambuaurinkotuolin, mutta tulin lopulta toisiin aatoksiin. Tekee mieli sanoa, että vastassa oli noin 75 euron hinta, mutta kyllä se taisi olla tuo mukana kulkenut miespuolinen järjenääni, joka suoritti nihkeän ja erittäin kyseenalaistavan tenttauksen suurimman ostovimman keskellä.

"Täh? Siis mihin nämä tulis? Tuleeko näitä oikeasti käytettyä? Ei me tämmösiä ainakaan mun mielestä tarvita." Ai. Noo, ehkä ei me näitä sitten.

Valikoimista löytyy blogeissa tiuhaan vilisseitä klipsejä, kirjoitusalustoja ja pallovalaisinnauha, joka olisi ollut kyllä terassille aika kiva kapistus. Maltoin kuitenkin mieleni ja ostin lopulta muutaman asian, joita - ainakin omasta mielestäni - oikeasti tarvitsen: leipäkorin, servettejä, kukkaruukun ja emalipurkin.

Granit avasi ovensa Suomessa reilu viikko sitten ja sijaitsee Helsingissä melko lähellä Stockmannia osoitteessa Bulevardi 2-4.

//

Swedish home accessorize chain Granit opened a brand new store in Helsinki. The shop is full of nice little things for home. The range includes some bloggers favourites as paper clips, writing platforms and bulb strip which would have been really cute in our terrace. Finally I ended up buying only the things that I really need: a bread basket, napkins, a flower pot and an enamel jar.

Granit Helsinki opened its doors just over a week ago and is located quite close to Stockmann at Boulevard 2-4.

21 comments :

 1. Tuo greippimehu juttu oli ihan suosikkeja! Miten mahtava olisikaan kesäjuhlissa tai mökillä täyttää vaikka boolilla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niimpä! Mietin ihan samaa, mutta jäis ehkä kuitenkin niin vähäiselle käytölle, etten rohjennut ostaa kaappien riesaksi.

   Delete
 2. Käväisin myös lauantaina Granitissa. Paljon en voinut shoppailla, koska suurta ja särkyvää en ois ehjänä kotiin koneessa saanut. Jotain pientä tarttui kuitenkin mukaan. Ihana liike :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä! Ei se pettänyt Helsingissäkään. :-)

   Delete
 3. Kyllähän tuolta mielellään vaikka kottikärryllä olisi roipetta kotiin kantanut;). Itsekin tyydyin kuitenkin vain muutamaan pikkujuttuun. Hyvät kuvat, oikea virtuaalikierros!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ois todellaki... Piti hokea mielessä koko ajan lausetta "tarviinko mää oikeesti tätä, tarviinko mää oikeesti tätä" :D Kiitos!

   Delete
 4. Mäkin tarvitsen leipäkorin. Olen jo kaksi kesää narissut kun aina kun grillataan niin ei ole koria, johon laittaa leivät. Juuri lauantaina sitä taas kaivattiin. En taida Granitiin jaksaa lähteä, mutta jos nyt muistaisin. :P Kyllä niin ihanalta tavarataivaalta näyttää tuo liike, että kuola vaan valuu...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sepä se! Itellä ollu sama dilemma ja nyt siihen löyty ratkasu. Ihan peruskori, mutta ajaa asiansa oikein mainiosti.

   Delete
 5. Mä oon niiiiin menossa tällä viikolla tuonne. Ehkä jo tänään. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, varo vaan! :D Tuut tykkäämään.. sun maun tietäen. ;)

   Delete
 6. Greippimehujuttuun minäkin taivun.. Paljonkohan mahtoi tuolla olla hintaa? Aivan mahtava kesäjuhliin ja booliin nimittäin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Btw. bydomi blogissa on sulle haastetta kerrakseen :)

   Delete
  2. En kyllä muista hintaa kirveelläkään, mutta sanottasko, että hatarien kuvien mukaan viidenkympin ja kahdenksankympin väliin tipahti. Kiitos haasteesta! :-)

   Delete
 7. Toi pulju on mahtis. <3 Mä vaan haahuilin joka nurkan ja pöydän läpi, enkä edes ostanut mitään. Pakko päästä fiilistelee uudestaan.
  Ihania fotoja taas kerran.
  Silityksia ihanalle Tassulle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieno suoritus! Onniteluni. :--) Kiitos ja välitetään, niistä tuo möykkyläinen tykkää.

   Delete
 8. Tuonne pitää päästä!

  ReplyDelete
 9. Sä maltoit hyvin ostovimman! Mulle kävi vähän toisin kun ostin vähän kynää, vähän reppua, vähän lasipurnukkaa, vähän seinäteippiä ja vähän lisää kyniä ;) Ja kaikkea näitähän tarvitsee ihan väkisin ;)

  ReplyDelete