-->

Pages

01/06/2013

PARI SANAA BLOGIN NIMESTÄ + ARABIAN ARVONNAN VOITTAJASain Imagelta pari päivää sitten haasteen kertoa, mistä blogini nimi on peräisin. Mietinkin nimeä vuosi sitten melko pitkään ja pallottelin mielessäni usempaa kotiin ja sisustamiseen liittyvää vaihtoehtoa.

No home without you:n inspiraation lähteenä toimi Spotifyn musiikkilista ja siellä Maroon 5:n kappale Won't Go Home Without You. Itse biisihän on aika laimea, mutta nappasin tästä nimestä sanoman, josta tykkäsin. Tiesin alusta saakka, että blogin sisältö tulee olemaan keveää ja suhteellisen materiakeskeistä, joten halusin tällä lausahduksella viestittää, että todellinen arkinen onni löytyy jostakin muualta.

Ja tämän kliseisen fiilistelyn jälkeen onkin hyvä siirtyä Arabian purkkiarvonnan pariin. Tällä kertaa olkihattu jäi hyllylle ja arvonnan suoritti suuresta osallistujamäärästä johtuen random.org. Voittajaksi selviytyi kommentti no. 184, jonka jätti... tättärärärää...Mari! Onneksi olkoon Mari, joka kirjoitit 23. toukokuuta seuraavasti: Oi mitä purnukoita! Minun suosikkini on tuo Franck. Laitathan vielä sähköpostilla yhteystietosi, niin välitän niitä eteenpäin Arabialle.

ps. Jos luet vielä tämän, sinut on juuri haastettu nimihaasteesen!

10 comments :

 1. Otan haasteen vastaan... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee hyvä Emppu! Tuun kurkkimaan sun tarinan!

   Delete
 2. ♥ Ihana blogin nimi onkin, itsekin mietin pitkään blogin nimeä ja se taisikin olla vaikein päätös blogia aloittaessa ♥

  Minulla on kesän kunniaksi ensimmäinen Inspiroiva Sekasotku -blogini arvonta käynnissä, tervetuloa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) Joo se on kyllä yks vaikeimmista päätöksistä. :D Hyvän nimen olet keksinyt!

   Delete
 3. Minun blogini nimessä ehkä näkyy omankaltainen hiukan hullu huumori, höpinöitähän mä sinne kirjottelen. Nimen antoi hyvä ystäväni ja vastaanotin ehdotuksen silloin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) Tuo on hauska! Mukava kuulla näitä niin erilaisia tarinoita nimien takana.

   Delete
 4. kiva tarina nimen takana :) mutta näin sen ajattelinkin .

  ReplyDelete
 5. Ihana ihana blogi! :) Pakko jäädä lukemaan ja nää kuvat vaaau :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii kiitos! :)) Piristitpä mua tällä kommentilla. <3

   Delete