-->

Pages

15/08/2013

COLOR FEVER

Vakavaksi äitynyt värikuumeilu ei näytä laantumisen merkkejä. Pastelleja, kirkkaita, murrettuja - bring it to me! Kärkisijoista taistelevat herkulliset haaleanvaaleanpunaiset ja turkoosit yhdessä mausteisemman sinapinkeltaisen ja tumman luumun kanssa. Uusi tuliaistaulu on päässyt seinälle ja muutama kirppislöytö odottaa kiltisti vierashuoneen sohvalla lopullista sijoitustaan.

Ikeasta on lisäksi tankattu kasa perinteisiä hajutuikkuja ja tunnelma alkaa muutenkin olla kohdallaan. Alkusyksy on niin ihanaa aikaa! Jostakin selittämättömästä syystä saan syksyisin aina tämän saman mahanpohjakutinan. Elämä tuntuu jotenkin... jännemmältä. Tietääkö joku, mitä horisen?

//

I have a terrible color fever which doesn't show any signs of coming down. Pastels, bright, muted - bring it to me! Favorites at the moment: light pink and turquoise competing with spicy mustard and dark plum. New Vesterbro poster has been set on the wall and a few yard sale discoveries are waiting on the guest room sofa for their final placement.

34 comments :

 1. I know the feeling! Olen aina tykännyt syksystä, sekä alku että loppu :)
  Kivalta näyttää siellä ja varsinainen väri-iloittelu sulla kutimilla menossa. Can´t wait to see the result! Keep on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hyvä! En ole perhosteni kanssa yksin siis! :) Haha joo pääsi värihimot valloilleen lankaostoksilla. En tiedä itsekkään, mitä on syntymässä! Rakastan vaan nuita värejä yhdessä. :D

   Delete
 2. Ihania värejä!! :) Syksy on oma lempivuodenaikani, joten ymmärrän yskän ja kutinan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Voisin vaan tuijotella nuita lankakeriä yhdessä. ;D Mullakin syksy kiilaa hienoisesti kesän ohitte.

   Delete
 3. Ihania värejä ja inspiroivia kuvia, kiitos :)! Mistä tuo pinkki lampunjohto (vai miksi nuita sanotaan :D) on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Juuli, kiitos! :) Johto löytyi Tukholman Lagerhausista. Niillä on muuten verkkosivujen yhteydessä nettikauppakin, mutta ei mitään tietoa, josko toimittavat Suomeen (?).

   Delete
  2. Mä oon nähnyt pinkkinä sellasii jatkojohtoja :) Olin jo niistä et vau , mut toi on kiva ... Löytyispä vaikka keltainen jostain --> nettiin :)

   Delete
  3. Katoppas NUDin tuotteet. :) http://www.nudcollection.com/products/cord
   > Löytyy jos jonkinmoisissa väreissä. Perobasta Fredrikinkadulta saa lisäksi ostettua värillisiä johtoja ja muita lampun osia.

   Delete
 4. Oi pitää munkin alkaa virittään tuikkuja sun muuta. :) Kaunista Kaisa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Nyt on jo korkea aika kaivella kynttilävarastot esiin! Sen verran pimeitä iltoja pukkaa.

   Delete
 5. Kutinaa on täälläkin vatsanpohjassa, syksy on vain mukavaa aikaa. Vaikkakin talvesta ennpidä laisinkaan.

  Ihania kuvia ja niin kivoja löytöjä! Värit on NIIN kivoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, talvi on minustaki vuoden kuivinta aikaa. Kylymää ja pimiää... :// Kiitos, jospa väreillä sais taklattua vähän talven ankeutta.

   Delete
 6. Ihania kuvia ja kauniita värejä. Mä rakastan kesää yli kaiken, mut kai se syksy tekee tuloaan, kun itsekin kaivoin eilen virkkuukoukun esiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on varma syksyn merkki. :) Neuloosi! > niinkuin edellisen postauksen kommenteissa todettiin. :D Tai sun kohdalla virkkoosi.

   Delete
 7. Upeat värit! Tumma petroolinsininen vielä, niin siinä ovat kaikki omat lempivärit.

  Värillisiä johtoja löytyy täältä, suomalainen versio :)

  http://www.johtoi.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi joo sekin on hieno väri. Totta, kiitos linkistä!

   Delete
 8. Syksyllä on aina semmonen uuden tuntu! Johtuu varmaan siitä kun koulut aina perinteisesti alkanut syksyllä. Tänä syksynä oon menossa uuteen kouluun ja muuttamassa uuteen kämppään niin mahanpohjasta todellakin löytyy perhosia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä, oon miettiny samaa. Oii, ihanan jännä syksy sulla edessä. :)) Uuteen kotiin muuttaessa on aina kans jotenkin kiva fiilis.

   Delete
 9. tuo tyyny! mistä? :)

  ReplyDelete
 10. joo mulla kans tekee mieli värejä kotiin! petrooli ja sinapinkeltainen ja pinkki valloittaa meillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa tautia liikkeellä siis! Hyvät värivalinnat. ;)

   Delete
 11. Ihania värejä! Mitä lankaa ovat nuo keräkuvan valkoinen, sinapinkeltainen ja harmaa? Kutittelisi kovasti jotain näprätä noilla väreillä :). Syksyfiiliksen tunnistan hyvin, syksy on lempparivuodenaikani paitsi värien, niin myös tuon mahanpohjakutkutuksen takia.

  Pinja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Isoveliä ovat ja passaavat niin ihanasti yhteen. :)

   Delete
 12. Same same - ei muuta :) P.S. järkkäsin justiinsa lankavarannot kasoihin, että mitä niistä voisi alkaa tehdä - jospa ne joskus siitä kuluisi - innolla odotan sun tekeleiden valmistumista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) <3 Nyt alat vaan systemaattisesti kulutella niitä pitkin syksyä. Oon kateellinen sun varannoista!

   Delete
 13. Komppaan sua ja kaikkia edellisia - kauhea houkutus väreihin. Varsinki sinappi, kupari, tulenpunanen.. Syksy saa aina aikaan tälläsen värikaipuun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä jännä ilmiö! Niin värien kuin mahanpohjakutinan puolesta.

   Delete
 14. Kivat kotikuvat, näitä lisää! :) miekin ostin poikkeuksellisesti värikkään pipan syksyksi, oikein sinapinkeltaisen! (Vilahtaa täällä: http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2013/08/loyto-3.html?m=1) oon normisti sellasta mustaharmaata tyyppiä ni tää oli suuri poikkeus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitos! Oii näyttääpä myssy lupaavan ihanalta!

   Delete
 15. Ihania kuvia ja värejä! Syksyisin iskee aina kodin sisustusvimma, pesänrakennus. Semmonen kiva kutina. Oon ihaillut sun kutomisia. Tänä syksynä mäkin meinaan saada sukat aikaiseksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! <3 Sukat saat ehdottomasti valmiiksi, vaikka joulupakettiin. Aivan ihana lahja jollekin rakkaalle.

   Delete
 16. Upeita kuvia, ihania nuo väripilkahdukset! Minulla on värien kanssa vähän joko/tai -suhde, himoitsen joko tällaisia kunnon energisiä väripirskahduksia, tai sitten ihan totaalineutraalia skaalaa...

  No joo, itse asiassa tulin kuitenkin huikkaamaan, että blogissani olisi sinulle pieni haaste: http://talopihkala.blogspot.fi/2013/08/merkkilista.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla vähän vaihtelee kans fiilikset ajoittain, nyt on todellinen värihimo päällä! Kiitos haasteesta, täytyypäs tarttua tähän!

   Delete