-->

Pages

05/08/2013

LOW-CARB CHOCOLATE WITH SALT & WALNUT







Kaapista löytynyt 86-prosenttinen tumma suklaa piristyi kelpo herkuksi pienellä maustamisella. Ripottelin vesihauteessa sulatettuun suklaaseen muutaman hyppysellisen suolaa, kaadoin pikkuvuokiin ja upotin lopuksi seokseen palaset pähkinää. Helppoa, herkullista ja vähän levyä nätimpää tarjottavaakin.

//

I made these dark chocolate treats with a small flavoring - melted the chocolate in a water bath and mixed with a pinch of salt and walnut. It's easy, delicious and a little bit prettier to offer.

16 comments :

  1. Oooh! Ehdottomasti kokeiltava, nam! :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Nuo pikkuruisen paperivuoat tekee näistä erityisen söpöjä. :)

      Delete
  3. Kokeile raakasuklaan tekemistä! Yhtä helppoa, herkullista ja terveellisempää :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo siis olen jo kerran hypistellytkin luotaistuotekaupassa semmoista settiä. Täytyy ottaa kokeiluun!

      Delete
  4. Oi nam mitä kuvia ja herkkuja! Itse oon tehnyt just raakasuklaata kotona ja se on kyllä hyvää, kun laittaa vähän pähkinöitä, jotain kuivattuja marjoja vaikka ja hunajaa jos haluaa vielä makeampaa.

    Minna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joku pähkinärusinasetti vois toimia mulle parhaiten. :) Rakastan sitä Fazerin violettikulmaista levyä...

      Delete