-->

Pages

09/09/2013

AUTUMN TERRACETänään yksi työkaveri kyseli, josko olen laittanut jo pihan pakettiin tältä syksyltä, mutta ei sinne päinkään. Mansikat ja ruusut ovat menneet sekaisin ja puskevat toista tuotantoaan. Ruoho on paremmassa kunnossa kuin koko kesänä ja roskistuomion saaneet kukanrepaleet nostavat nyrjähtäneitä niskojaan lehtikompostissa. Kasvit selvästi tykkäilevät tämmöisestä keskilämpimästä ja kosteasta syysilmastosta.

Ja asiasta kukkaruukkuun eli blogin ulkoasuun, joka muuttui eilen sattumanvaraisesta hetken inspiraatiosta uuteen uskoon. Huomasin tänään vielä pientä ongelmaa Internet Explorerin kohdalla (hemputin IE, vaihtakaa ihmeessä kaikki Mozillaan, Operaan tai Chromeen), mutta pikku hiljaa saan syyspäivityksen tehtyä ja sekavuudet häipyvät (mobiili toimii jo moitteetta). Miltä näyttää? Pyrkimyksenä oli tehdä pohjasta luettavampi ja samalla hieman suurentaa kuvakokoa.

//

It seems summer is not over yet in Finland! :) Strawberries and roses are still alive and the grass is greener than ever before. Something has happened also with my blog design - I hope you like the new appearance.

25 comments :

 1. En tiedä mitä teet työksesi, mutta sulla on älyttömän hyvä graafinen silmä ja tatsi. Tykkään siis tästä(kin) sivuleiskasta!!
  \ 0 / Wuhuu, tuuletuksia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oo kiitos, kivasti sanottu! Kaikkea muuta kuin graafista suunnittelua! Ellei Powerpointtien hieromista lasketa. ;)

   Delete
 2. Oi, taas NIIN tyylikäs uusi ilme blogilla! Määkin tarttisin sellaisen kipeesti. :/

  Muuten huomioni varasti tuo ensimmäinen kuva missä näkyy nuo pallovalot. Hauskasti tuntuu nauha kuin katkeavan keskeltä, osuu ilmeisesti juuri sopivasti sälekaihtimen tummaan osaan. Hieman hieraisin ensin silmiäni, että mitenkäs nuo valot tuossa oikein onkaan. ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voiii kiitos. :=) HAH! Joo rupesin vasta nyt kattomaan ja siis siinähän on siis ihan älytön optinen harha! :DD

   Delete
 3. Hyvältä näyttää uusi ulkoasu blogissa ja syyspiha :)

  ReplyDelete
 4. Tyylikäs uusi pohja ja ihanat mansikat! :)
  Silja / mintunmustaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vielä kerkesi jo kerran nuupahtanut ruukkumansikka tekemään yhden sadon. :)

   Delete
 5. Ei mitään pihaa ja terassia vielä pakettiin laiteta, ei! :D Meillä(kin) täällä jatkunut meno ennallaan ulkona.. iltaisin istuttu pitkään pallolamppujen loimussa ja vedetty vain vilttiä niskaan. Niin ja punkkua ja kohta voi korkata glögiä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nimenomaan! :) Kaikki irti syksyn tunnelmasta. En maltaa oottaa glögittelyä, ihan parasta hupia talviaikaan!

   Delete
 6. Ihanat pallolamput!! Meidänkin terassille tarttis kivat valot saada, sais syysiltoihin oikeaa tunnelmaa. Ja aivan ihana uusi ulkoasu!! Värimaailma on ainakin mun silmään ihan perfect! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näissä ulkoroikissa on kyllä melko hyvä valoteho ja tunnelma terassilla taattu. :) Ja kiitos, mahtavaa kuulla! :)

   Delete
 7. Ulkoasu näyttää hyvältä. Ja kuvat myös.
  Meilläkin ne olemattomat kesäkukat ovat nyt alkaneet kukoistaa ja kukkivat upeammin kuin koko kesänä. Selvästi tykkäävät vähän viileämmästä ilmasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai sielläkin! Meillä pakkaa olemaan terassilla niin tuskasen kuuma heinäkuussa, että kukat kupsahtaa nestehukkaan alta aikayksikön (+ siihen vielä mausteena maailman laiskimmat kastelijat asukeiksi)...

   Delete
 8. No hienolta näyttää blogi, hyvä hyvä!
  Puutarhoissa on just ihanaa se, että ne pystyy laittamaan vähän eri lailla eri vuodenaikoina. Ihan parasta! Ja teidän kuistilla ja pihassa näyttää kyllä erittäin kutsuvalta, tuonne olisi ihana istahtaa koleana syyspäivänä teekupin ääreen ihailemaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Maire! Pihaa on ihana laittaa, kun siellä ei asiat ole senkään vertaa justiinsa kuin sisällä. :) Sopii mulle. :P

   Delete
 9. Apua, miten ihana terassi! Kuumaa juomaa, filtti ja villasukat. Voin kuvitella itseni teidän terassille. :D

  Tyylikäs uusi ulkoasu blogilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Kiitos. Voi kun ois arkisin kuumakuppiseuraa, niin tulis terassikin tiuhempaan käyttöön. :)

   Delete
 10. Hyvältä näyttää niin ulkoasua kuin pihakin :)! Sä osaat nää jutut!

  ReplyDelete
 11. Kaunista kaunista! Mää kans yritän ponnistaa blogin ulkoasun remonttiin, mutta onpa jotenkin työlästä mukamas :) Nuo follow napit ainakin mulla firefoxissa vähän bugaa, pinterestin ja blogilistan napit ei näy, vaan lukee tekstinä, ja kaikki napit asettuu osin noiden kahden viivan päälle. Tai enhän mää tiedä jos se on vaikka taiteellista näkemystä..? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja sitten kun vielä tsekkaat nuo neljä selainta sekä mäkillä että pc:llä, menetät uskosi html:ään lopullisesti. Huoh. Sovitaanko, että on taiteellista?

   Delete