-->

Pages

15/09/2013

PULU DESIGN
Törmäsin aamukahvisurffailun lomassa niin herttaiseen kotimaiseen Pulu Designin verkkokauppaan, että päätin tulla jakamaan linkin nopeasti tänne! Valikoimissa näytti muuten olevan samaa lampunjalkaa, jonka raijasin uniikkina löytönä pienestä tanskalaisputiikista käsimatkatavoissa. :D No ei se mitään, löytyy vielä monissa eri väreissä haha. Eli hei hoi sinä anonyymi, joka kyselit alkuperää aikaisemmassa postauksessa, tuonne klikaten!

On kyllä ollut aika koomista muutenkin tuo mun reissutuliaisten kantaminen Suomeen. Luulin tehneeni vuosisadan pikkumattolöydön söötistä tanskalaisputiikista ja riemulla ei ollut rajaa, kun löysin samaisen kuosin isommassa koossa Tukholmasta Pub-tavaratalosta (tuliaisia ruodittiin tässä postauksessa) Vasta kotona (blogin kautta itseasiassa) tajusin, että nämä ovat House Doctorin valikoimaa ja ainakin Pics, Dots & Stripes -blogin Tiinakaisa oli löytänyt oman pikkumattonsa Tampereelta. Että näin. :D

Olen tänään suuntaamassa Kaapelitehtaalla järjestettävään Design Markettiin, jossa on tarjolla koko joukko sisutuksen pienyrittäjien persoonallisia tuotteita. Jos olen oikein ymmärtänyt, myös Pulu Designilla on siellä ständi ja toinen, jota odotan suurella innolla on Kanelimaan pöytä. Ostoslistalla on ainakin ensi vuoden kalenteri.

//

I was having my morning coffee and found this lovely Finnish online store, Pulu Design. Had to come here and share the link with you!

13 comments :

 1. Tsekkaa laser cut studion hieno pöytä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tsekattu! Hieno oli. :=) Kuten edellisenäkin vuonna.

   Delete
 2. Hei Kaisa!
  Ihania juttuja kyllä ja toi Riikan lasercut studion pöytä on upee!

  Onksul enää muuten niitä ohjeita blogiin? :D Mä oon hukuttanut sun ohjeen miten saan otsikon keskelle ja oon ihan pulassa ilman sun selkeitä ohjeita! :o

  :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Haha ne löytyy tuosta label-pilvestä tägillä Blogger-vinkit.

   Delete
  2. no niinpä löytyi! :D Oon ihan puusilmä x)
   p.s. ihana tuoli uusimmassa postauksessa!!!

   Delete
  3. Kiitos! :)) Etkä oo! Hyvä kun kysyit!

   Delete
 3. Jestas miten hieno tää sun blogin ulkoasu!

  ReplyDelete
 4. Hei ihan huippua! :) Täällä hymyilee se anonyymi, joka kyseli lampunjalan alkuperää! :) Noi on niin hurmaavia, erityisesti tuo vaaleansininen! Täytyy ehdottomasti laittaa ostoslistalle. :) Kiitos vinkistä! :)

  Onko sun lampunjalka löytänyt jo varjostimen? :)

  t. Katju

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa! Mietin, josko oot vielä linjoilla! :DD Ja samaa mieltä - tuo vaaleansininen on tosi söötti. Eikä oo vielä kupua, mietin kuumeisesti, minkälaisen laittaisin. Tuu kertomaan, jos on hyviä ideoita. :)

   Delete
  2. Linjoilla ollaan! :) Tää on niin mun suosikki blogi! :) Kerron juu, heti kun oma kokonaisuus alkaa muotoutumaan. :) Toivottavasti lamppu pääsee vielä kuviin valmistuttuaan tai ihan vaikka vaan ilman kupuakin! :)

   t. Katju

   Delete
 5. Ei vitsit, vähän kivoja kaulakoruja! Ihania! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö oo! :) Kotiutin yhden ihanuuden Design Marketista eilen. :))

   Delete