-->

Pages

12/09/2013

THE FIRST OFFICIAL GRANDMA CLUB MEETINGMUMMOKERHON KOKOUSMUISTIO 11/9/13

Paikka: Cafe Köket
Osallistujat: mummot
Asialista: neulontaa, virkkuuta, kello viiden tee
Päätökset: Pian uudestaan

Meillä oli eilen vastikään lanseeratun mummokerhon ensimmäinen miitinki. Käsitöitä, kahvia, teetä ja pullaa jossakin mukavassa kahvilassa aina silloin tällöin. Ihana idea ja taas se tuli todistettua - pitäisi vaan useammin kehittää keskelle viikkoa jotakin mukavaa tekemistä! Mietin tätä monesti, mutta niin harvoin suunnitelmat yltävät toteutuksen tasolle.

Väkerrän muuten näissä kuvissa taskua mustavalkoiselle villatakilleni, jonka on määrä valmistua näillä näppäimillä. Sain työtä tosin eteenpäin vain muutaman hassun rivin, sillä 1) ajoin harhaan, 2) etsin sopivaa parkkipaikkaa ja liu'uin yksisuuntaisen liikenteen jaloissa uudestaan harhaan, 3) Cafe Köket ei sijainnut etsimässäni osoitteessa (tähän väliin 20 minuuttia epätoivoista etsimistä - apuna Fonecta Finder, Facebook ja läheisen tuliaisliikkeen myyjä), 4) soitto Danielille, 5) kahvila paikantui torin laidalla sijaitsevaksi lukituksi merikontiksi, jonka kylkeen oli teipattu Cafe Köketin logo (epäilemättä päiväsaikaan toimiva kahvilan sivukioski, pöytävaraus ei selvästi ollut tänne) 6) uuden osoitteen etsintää 7) perillä määränpäässä, reilun tunnin myöhässä.

Voi elämän kevät. Maistui kahvi ja fetapiirakka tämän episodin jälkeen.

//

We had the first official grandma club meeting yesterday at Cafe Köket in Helsinki. Knitting, coffee, tea and good company. I knew this would be a perfect idea!

20 comments :

 1. Ihanan näköistä on sekä kahvilassa että teidän mummokerhonne :) Pitäisi itsekin kokeilla pienen mummopiirin kokoamista!

  ps. saanko udella mistä tuo mukavan näköinen neulemekkosi on? Näyttää niin syksyn vaatekaapinpelastajalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeile ihmeessä! Oli niin mukavaa turista tyttöporukalla. :) Saa udella, kävin tsekkaamassa niskalapun ja siinä luki Only. :) Ja sitä tämä muuten on! Ihanan lökö ja mukava päällä.

   Delete
 2. Voi mikä mummokerho;) - ja onneksi sentään ehdit perille, ennenkuin muut "mummot" olivat häipyneet;)
  Ja samaa ihailen kuin T/visiokekokin elikkä tuota mekkoasi.
  Upeita syyspäiviä sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha no niimpä! Miksi aina minä.... (!) Voi kiitos, tosiaan Onlystä ostettu paituli. Samoin sinne!

   Delete
 3. Ihana mummokerho!! :)
  Sulle on haaste blogissani: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2013/09/uusia-kuvakulmia.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Täytyy ottaa työstöön tämä!

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitos, vaikka ei oma ollutkaan. :D Sain onnekkaasti kutsun.

   Delete
 5. Onks mummot on ylleensä pitkämielistä porukkaa, niin vähän viivelläkin saapuvat ehtii ehkä mukaan :D Ja vitsi kun kiva idea. Voiko teidän mummokerhoon jättää jäsenyyshakemusta? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun onni! Kahvilassa oli eri-seesteinen tunnelma, kun saavuin. Suorastaan mummomainen. :) Tottakai voi! ;)

   Delete
 6. Oi, kuulostaa ihanan kamalalta= myöhästyminen, on aina yhtä kurjaa varsinkin, jos on jotakin kivaa, mitä kovasti odottaa
  =ja voi kuinka ihastuttavalta mummokerhon "kokoontumisajot" kuulostaakaan!!! ;)

  Mekin pidettiin tietyllä tyttöporukalla muutamia vuosia sitten yhden syskyn-talven välin ajan "omepuluseuroja" varmasti siis samalla ajatuksella, kun teidän mummokerho-
  vuorollaan toisetemme kotona, kivaa oli joka kerta, mutta sitten se vaan jotenkin hiipui...pitäisikin nostaa idea taas uudestaan esille...

  Aurinkoista syksyä sulle ihaNAINEN :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Herätelkää ihmeessä noin kiva traditio uudestaan henkiin! Joskus voisi tosiaan ottaa kokoontumisen jonkun kotonakin! Samoin sinne toine ihaNAINEN. :)

   Delete
 7. Mummokerhot on ihan parhaita! Varsinkin, jos ne kokoontuvat söpöissä kahviloissa. Ihanaa iltaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanoppa muuta, tuo oli tosi söötti paikka! En ollutkaan ennen käynyt. :) Samoin sinne, tai itseasiassa mukavaa sunnuntain jatkoa.

   Delete
 8. Ihana ilta teillä ollut! <3 <3 <3

  ReplyDelete
 9. Onneks mummo osasi hyödyntää nykytekniikkaa. :D Mutta siis hauska idea ja ihan totta, ihan liian usein aikeet jäävät vain aikeiksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :DDD Niimpä! Tsiisus sitä aikaa ennen kännyköitä. Onneksi olen koko aikuisikäni voinut turvautua langattomaan nykytekniikkaan. :D

   Delete
 10. Ihana mahtavaa, mummokerho! Mä haastoin itteni ilmottautumalla Työkkärin Suloiset Sukat-kurssille. Ei tartte itekseen taistella kantapään kanssa ;) Oikeen ootan että pääsen näkemään sun villatakin valmiina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vautsi, ei huono vaihtoehto tuokaan! Villatakki pääsee kuviin heti, kun saan valjastettua miehen ryökäleen kuvaushommiin. ;)

   Delete