-->

Pages

16/09/2013

TIPS FOR INTERIOR SHOPPING IN HELSINKI

1. Dokkan Oriental Decor - hurmaava uusi tuttavuus. / Annankatu 15


2. Fasaani Antik - Valtava vanhan tavaran löytöhalli keskustassa / Korkeavuorenkatu 53. Matto-Center ja Istanbul Hereke Carpet - Kauniita itämaisia mattoja / Fredrikinkatu 34 ja Kalevankatu 27
4. Nudge - Virkattuja mattoja ja muuta piensisustusta ekologisessa hengessä. / Yrjönkatu 30

5. Peroba - sisustustavaraa ja mm. värillisiä johtoja metritavarana. / Fredrikinkatu 33 


6. Pino - kaunista pientavaraa, paljon Hay:n tuotteita ja mm. näitä pestäviä paperipusseja / Fredrikinkatu 22


6. Moko Market - Värikäs ja inspiroiva lifestyle-shoppi (myös kahvila + brunssi lauantaisin)

Näiden lisäksi täytyy vielä mainita kauppatorin lähellä sijaitsevasta Goviniuksen talon hurmaavasta sisäpihasta (Katariinankatu 1), josta löytyy Lapuan Kankureiden, urbanstoryn ja Pore Helsigin myymälät. Ehdottomasti visiitin arvoinen paikka. Tämän jälkeen voi pistäytyä vaikkapa muutaman askeleen päässä sijaitsevassa Cafe Köketissä, jossa olin itse viime viikolla ensimmäisen kerran. Hurmaava kahvila!

//

Some random tips for interior shopping in Helsinki. In addition to these six, there's a one pretty market quad in Katariinankatu 1 which is totally worth a visit. There you can find store's of Lapuan Kankuriturbanstory and Pore Helsinki

21 comments :

 1. Haha, aika hauska....just kirjotin kans Nudgesta :) Terkkuja! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terkkuja terkkuja! :-) Nudgessa on aika pieni sisustusvalikoima, mutta tykkäsin kovasti liikkeen konseptista!

   Delete
 2. Kiitos! Tämä tuli tarpeeseen. Pinossa pitäisikin asioida muutenkin ja tuo Fasaani Antik oli ihan uusi tuttavuus. 60-luvun olkkarinpöytä olisi hakusessa, joten ehkä sellainen löytyisikin tuolta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se vois kyllä löytyä tuolta! Tuo on yllättävän iso ollakseen nuin keskustassa.

   Delete
 3. Oi oi tuo ensimmäinen kuva!!! Tuonne on päästävä!!! :) Kiitos vinkeistä, täytyy vapaapäivänä lähteä suunnistamaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :=) Nämä kaverit oli myös Habitaressa, eilen pongasin!

   Delete
 4. Kiitos vinkeistä! Ilman vinkkejä tulee kierrettyä vain ne, jotka jo ennestään tuntee hyväksi. Pakko poiketa näissä seuraavalla Hesan reissuilla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä! Kiva, jos tuli uusia liikkeitä listalle! :)

   Delete
 5. Kiitos tästä! Pidän mielessä seuraavaa Helsinki-retkeä varten :)

  ReplyDelete
 6. Hih, juuri itse tein kanssa postauksen Mokosta, se on niin mun lemppari ja Cafe Köket hurmasi myös jo viime kesänä kauppatorin laidassa ;) Itse kahvilassa en olekaan vielä pistäytynyt, pitääkin laittaa se syksyn to do-listalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moko on kyllä ihana, etenkin sen kaikki pikkutavara siellä. <3 Laita ihmeessä, se oli aivan syötävän suloinen paikka ilmapalloineen päivineen.

   Delete
 7. Mun on jossain vaiheessa pakko päästä näissä käymään. Sijaitseeko lähekkäinkin? Ehkä ennen joulua vois kävästä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näistä Pino ja Peroba ovat tien toisella puolen toisistaan ja ja muidenkin väittäisin olevan kävelyetäisyydellä toisistaan. Ainoastaan Moko Market on vähän kauempana (mutta ehdottomasti visiitin arvoinen paikka, aika suuri myymälä).

   Delete
 8. Pari uutta mulleki! Täytyy kyllä käydä Dokkanissa ja Nudgkeenkaan ei jostain syystä ole koskaan tullut eksyttyä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomasin, että Dokkan ja joku toinen ihan samanlaista tavaraa myyvä liike oli mukana Habitaressa (siellä tilpehööripuolella). Käy Peetu siellä tsekkaan! ;)

   Delete
 9. Kiitos vinkeistä! <3 Löysin vaikka mitä ihanaa, kun kävin pyörähtämässä parissa mainitsemassasi liikkeessä. Ja hei, kiitos myös loistavasta blogistasi - seuraan kirjoituksiasi ahkerasti, vaikka en yleensä mitään kommentoikaan. Toivottavasti jatkat kirjoittamista, olet huippu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau kiitos, ihanaa palautetta. Välillä usko hiipuu, mutta tämmöiset kommentit saa kyllä taas uutta virtaa kinttaisiin. Kiitos, kun näppäilit sen. :D

   Delete
 10. Nudgesta Laura, moikka! Kiitos kirjoituksesta ja kivoista kuvista! Ihana blogi sulla! Sisustusvalikoimamme on Nudgessa tosiaan aika niukka mutta kasvamaan päin :) Kannattaa tulla käymään meillä ja muillakin mainituilla pikkuliikkeillä Helsingissä. Nudgesta tekee erikoisen se, että meillä toimii 5 yritystä saman katon alla samoilla tärkeillä arvoilla: ekologisuus ja eettisyys. Meillä on myös ravintola Rulla, josta tuo sienityynyinen kuvakin. Nudgesta saa lisätietoa täältä www.nudge.fi Tervetuloa!

  ReplyDelete
 11. Kiitos postauksesta, taytyy kayda kurkkaamassa noi vahemman tutut! Itse lisaisin Monomon listalle! http://www.momono.fi/ t. kirsti

  ReplyDelete
 12. Hi! Thanks for the tips. We just wrote stories on Dokkän as we love the store and their handmade products. As we are celebrating our blog's one year anniversary, we are having raffles. Our readers have the chance to win Dokkän products! :)

  ReplyDelete