-->

Pages

27/10/2013

OH DEAR. I REALLY OUGHT TO DO SOMETHING. BUT I'M ALREADY IN MY PAJAMAS.
Joskus on vaan niin mahtavaa olla tekemättä yhtikäs mittään. Lojua kotona mitä erilaisimmissa kotivaatevirityksissä (useimmiten ensimmäiset vastaantulleet puristamattomat mitkä vaan). Syödä aamupalaa iltapäivällä pitkään ja hartaasti. Tuijottaa televisiota nollat taulussa tai lueskella muiden bloggaajien kotoisia sunnuntaipäivityksiä.

No jotakin pientä olen sentään minäkin tänään saanut aikaiseksi, nimittäin herkullisen ja herkullisesti suoraan kylkiin tupshahtavan aamiaislounaan. Tartuin siinä samassa saamaani haasteeseen, jossa kehotettiin kuvaamaan kotia uusista kulmista. Sain kuin sainkin näpsästyä meidän keittiöstä muutaman julkaisukelpoisen ruudun! Yli vuosi tullut jo bloggailtua ja keittiö on aina jäänyt ihan paitsioon. No, nyt tulee sitten sekin seikka korjattua. Sunnuntai jatkukoot siis avarin mielin keittiöpostauksen merkeissä! Yritän pitää kaisa-kuvasensuroijan aisoissa.

//

Today has been such a lazy Sunday. All I've done is a small brunch and during that effort I took a few photos of our kitchen (finally, after over a year of blogging!). The first official kitchen post will be out next week. 

12 comments :

 1. Teidän sohvalla näyttää joku ihanuus nauttia ihan täysillä sunnuntain rentoilusta. ;)
  Tassu kyllä osaa homman. <3
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä. :) Tassulipukkainen on rentoilun maestro. Samoin sinne!

   Delete
 2. Voi kun on kauniita kuvia taas! Hei kuules, kerrotko mistä toi teidän keittiön pöytälevy on? Onko samaa kokonaisuutta jalkojen kanssa vai ihan erikseen hankittu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiitti!! :) Pöytälevy on saarnia, teetätettiin se puusepällä > eli eri kokonaisuutta, jalat on Hay:n pukit.

   Delete
 3. Replies
  1. Kyllä! Viikonloput sais olla vähän pitempiä.

   Delete
 4. Here more or less the same ;)

  ReplyDelete
 5. Tuollaiset vapaapäivät on parhautta, ja jotenkin syksyisin ne on vielä enemmän erityisiä!! Mä niin ootan tuollaista päivää pyjamissa ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, tunnelman kasvaessa! Täälläkin poltetiin takkaa ja kynttilöitä aamusta alkaen. :)

   Delete
 6. Näyttää niin ihanalta! Mulla on kauhea koti-ikävä, kun en oo ehtinyt käydä kotona kuin nukkumassa. Toi ois just nyt parasta mitä vois olla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja sitä se kyllä on, ihan maailman mukavinta vaan öllötellä kotosalla. Oh no, johan on sulla kiirusta. Toivottavasti tahti muuttuu pian ja pääset nauttimaan joutenolosta.

   Delete