-->

Pages

21/11/2013

KITCHEN SUPPLIES - KEITTIÖN PIENET PIRISTÄJÄT


Kyllä on vaan keittiössä puuhaileminen mukavampaa, kun on tarpeeksi söötit välineet käytössä! Tukholman Lagerhaus on melkoinen paratiisi alimman kuvan purnukoiden (ja monen muunkin, mm. kertakäyttöastioiden) suhteen. Käykää ihmeessä piipahtamassa seuraavalla reissullanne, jos putiikki ei vielä ole tullut tutuksi. Kuvailisin liikettä Tigeria astetta sisustuksellisemmaksi pikkutavarakaupaksi, josta on vaikea poistua ilman kimpsuja ja kampsuja.

Lapuan Kankureiden maatuskapyyhkeen sain tuparilahjaksi viime kesänä ja se on sen koomin ollut keittiöliinojen top ykkönen. Yleensä olen hyvin käytännönhakuinen kaikessa sisustuksessa, mutta tuota ei lähestulkoon raski käyttää. Mustan 5101-tiskiharjan ja -rätin sain lahjoituksena Vihreän Talon tunnelmallisissa kesäbailuissa. Harja on valmistettu luonnonmateriaaleista ja kierrätysmuovista ja sen voi palauttaa takaisin harjatehtaan sulatusuuniin. Pienistä ajatuksista syntyy lopulta ne suuretkin virrat. Sopinee hyvin meidän taloudessa asuvalle kierrätysnatsille ja painotettakoon, että se en ole minä (vaikka kuuliaisesti ja mielelläni yritän pikkutarkkoja sääntöjä seuratakin).

//

Housework is really much more enjoyable when you have cute supplies in use! The lovely detergent bottles in the last picture are from Swedish interior store Lagerhaus where you can find all kinds of wonderful small stuff for your home. The kitchen towel by Finnish Lapuan Kankurit is a house warming gift from my dear friend and those black & recycled 5101 washing utensils I got last summer when I was visiting Vihreä Talo, the lovelies summer cottage of my friend.

8 comments :

 1. Ihania pikkuruisia yksityiskohtia ja voi miten hienot vetimet teidän ovissa on! Teidän keittiössä näyttää siltä, että siellä vietetään aikaa ja kokkaillaan paljon. Tykkään kaikesta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ihanasti sanottu! <3 :) Juuri tuolta haluankin sen näyttävän (eikä liian silotellulta).

   Delete
 2. Oikein kivoja yksityiskohtia. Teillä on kyllä kaunis koti :)

  ReplyDelete
 3. Kaunis keittiö ja kyllä on puhdas ja sormenjäljetön työtaso :)

  ReplyDelete
 4. Ihania yksityiskohtia, kyllä tuossa kelpaa puuhastella. :) Oon hieman kateellinen tuosta teidän työtasosta, miks meidän ei näytä tuolta. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos puhut tuosta kiillosta, niin se on meilläkin vain väliaikaista. :) Sen verran voin lohduttaa. :D

   Delete