-->

Pages

26/11/2013

KNITTED LAPTOP CASE - LÄPPÄRIN UUSI TALVIVAATEKalsean harmaa elektroninen kaverini on saanut uuden neulesukan ylleen. Kuten värivalinnoista näkyy, täällä taistellaan kovasti marraskuun ankeautta vastaan. Tuolla kuvioinnilla taistelin puolestaan omaa lyhytjänteisyyttäni vastaan ja pidin tiukkana sääntönä sitä, ettei seuraava pätkä saanut olla minkään edellisen kanssa samanlainen. Pussukka oli ensimmäisen kerran tositoimissa viime viikonloppuna, kun nappasin koneen mukaan Tukholman pikavisiitille. Hyvin toimi ja pehmensi iskuja laukussa.

Pussi syntyi neulomalla silmämääräisesti läppärin levyistä neulosta kahden pituuden verran. Lopuksi taitoin suorakaiteen kahtia, harsin reunat kiinni ja lisäsin vetoketjun paikoilleen. Mukavaa välillä tämmöinen ohjeeton sattumanvarainen puikkelointi!

//

My grey electronic friend got a new knitwear. It was so nice to knit with the flow this time, without any specific pattern. The cover was in action last weekend for the first time when I took my laptop with me to a quick trip to Stockholm. My MacBook survived the whole trip without any damage with it's new soft protector.

49 comments :

 1. aivan upea ja niin sinun näköinen! :) Miten tuo mintunvihreä palmikkoa muistuttava kuvio on tehty? Entäs mitä lankaa käytit tämän toteutukseen? Saattaa olla, että meikäläisenkin läppäri saa itselleen uuden "suojakotelon" kunhan joululahjat on saatu valmiiksi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Se on tehty joustinneuleen tapaan oikeilla ja nurjilla + lisäksi aina tasaisin välein nostettu silmukoita (olikohan 6) puikolta ja kierretty lankaa pari kertaa silmukoiden ympäri. Voisin kaivaa tuota ohjetta (googlettamalla tuli vastaan) ja linkata tänne paremmalla aikaa! Lankoina on kunnon Citymarket-collection - eli suurin osa Novitan peruslankoja (Isoveli) + lisäksi oisko ollu sen merkkistä kuin Wool, vähän ohuempaa (esim. tuo turkoosi ja pinkki). :)

   Delete
 2. Ooh mitkä värit ja kuviot! Eikö siinä ole vuorta? Oon kuullut joskus sanottavan että villa olisi elektroniikalle haitallinen suojamateriaali koska haituvia saattaa irrota koneen sisälle. Tiedä siitä sitten, ehkä ylivarovaisuutta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole vuorta. O-ou, en ole tuommosta tullut edes ajatelleeksi. No, otan tietoisen riskin tämän kanssa. :)

   Delete
 3. Hei ihana! Mulla on ollu noin vuoden (heh) DIY -listalla kirjoneuleläppärin suojus, näin semmosen joskus...ööö...jossain, ja ajattelin tekaista samanmoisen itelle. Mutta tää on vielä kivempi! Sais samalla testattua muutamia neuloksia, joita haluaisin kokeilla, mutten jaksa niistä mitään isompaa vääntää, ja kaikkihan tietää, että mallitilkut on huuhaata... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niimpä! Sillä ajatuksella lähdin itekin tätä tekemään. En ollu tätä ennen tehny paljon kuvioita, joten tässä sai testattua, miltä mikäkin näyttää.

   Delete
 4. voi miten ihana! vielä joskus minäkin otan itteäni niskasta kiinni ja opettelen neulomaan kunnolla :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tee se! Oikeesti! Avarsi mulla niin paljon arkea. :)

   Delete
 5. Kyllä on sievä, ihanat värit :) Tällainen "ohjeeton" nopea työ sopisi minun kärsivällisyydelleni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, joo suositelen! Oli mukava tehdä. :--)

   Delete
 6. Oi voi, miten soma!!! Ihana! Tarttis itekin tehdä jonkinlainen läppäripussi jossain vaiheessa. En oikein tajua minne edellinen on hävinnyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Nyt sitten pusseilemaan! Haluan nähdä teidän käsityövimmaisten läppärilaukkuversioita!

   Delete
 7. Onpa nätti! Ihanat värit!!!

  ReplyDelete
 8. Ihana!! Ja huikeat värit !!

  ReplyDelete
 9. Love all those knit...so different, so mixed...great job!

  ReplyDelete
 10. Voi miten makeesti yhdistetty noita eri pintoja! Tykkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Täysin sattumanvaraisesti ja suunnittelematta. :) Ehkä siinä sen salaisuus.

   Delete
 11. Vau! Aivan superhieno! Mäkin haluun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sit ei muuta ku puikot heilumaan! On mukavaa mar.. apua joulukuun puuhaa!

   Delete
 12. onpa upea !
  mun on kans pitänyt jo pitkään toteuttaa sama homma ja ipadille kans! on vaan niin monta muutakin työtä kesken... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta hei, _aina_ voi alottaa uusia, jos tulee kivoja ideoita vastaan! :D (Paitsi jos loppuu puikot kesken, kuten eräällä...)

   Delete
 13. Mullakin ollut suunnitelmissa neuloa läppärille pussukka, mutta olen just miettinyt tuota villalankaa suoraan kiinni koneessa. Tosin onhan sitä muunlaistakin lankaa kuin villaa olemassa :D Ja reipas kuin olisi, niin vuorikin vois olla ihan näppärä. Mutta suunnitteluasteilla mennään. Vaan tästä kyllä iski suuri kateus, on tuo sinun tekemäsi niin hieno! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on! Itsehän siis tein villasta ja en tullut tuota edes ajatelleeksi. No, tällä mennään. :P Nyt tuolla kateuspuuskalla tekemään omaa ja vielä vuorellista! :-D

   Delete
 14. Voi wau ja namskis! Ihanat värit, ihanat pinnat ja kaunis kokonaisuus!

  ReplyDelete
 15. Tosi kaunis väriyhdistelmä ja pintojen vaihtelu! Tykkään!

  ReplyDelete