-->

Pages

19/12/2013

A CUP OF COFFEE SHARED WITH A FRIEND, IS HAPPINESS TASTED AND TIME WELL SPENT

Viime viikonlopun Oulun visiittiin sisältyi päiväkahvit tämän kuvan sinisilmäisen hurmurin kanssa. Kummipoikamme Aapeli oli kasvanut kunnioitettavaan viiden kuukauden ikään ja osottautui lyhyen tutustumisen jälkeen hauskaksi kaveriksi. Ikenet herahtivat esille kerta toisensa jälkeen, kun kaveri irroitteli hymyään kummien jutuille niiden tasoon katsomatta.

Aapelin äitiin tutustuin lukiossa ja vaikka aika kaukana toisistamme asutaankin, on ystävyys säilynyt vahvana tähän päivään saakka. Hennis on melkoinen leipuri hiiva ja meidän Oulun suvun hyväksi havaitsema kakkumaisteri. Tällä kertaa kahvipöydässä oli tarjolla ehkä maailman mehevintä mustikkapiirakkaa, joka on kuuleman mukaan tooodella helppo tehdä - ei tarvtise edes rikkoa munia, sekoitella vaan aineet keskenään. Reseptin Hennis oli pongannut ystävänsä blogista täältä.

Aapeli perheineen oli muuttanut vastikään uuteen kotiin, jonka näkemistä odotin myös kovasti. Olohuone oli ihanan valoisa ja tuo verho! Marimekon Kuusikossa-kuosi on kyllä niin kaunis. Olin ihastellut sitä jo kuvista, mutta näin kankaan nyt ensimmäistä kertaa luonnossa.Vierailun päätteeksi sain mukaani tämän söpön pussukan kotona leivottuja suklaakeksejä. Ja mainittakoot, että kuvassa näkyvä mekko on kuvattu Aapelin isosiskon seinältä. :) Kiitos kaffeista, oli ihana nähdä pitkästä aikaa!

//

We were visiting my friend's home last weekend in Oulu and saw our cute godson for the second time.

2 comments :

 1. Oh, lovely pictures and such a cute baby!!

  Have a nice day!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! :) The baby was sooo adorable. <3.

   Delete