-->

Pages

25/12/2013

RELAXING ROUND TWO

Täällä ollaan joulupäivän rääppiäiskalapöydän jälkeisissä pullukkatunnelmissa. Voisin veikata, että jaan tämän olotilan melko monen muun kanssa tällä hetkellä. :) Meidän kahvelivalikoima on sen verran ohut, että jälleen koko välineistö pyöri samalla kertaa pesukoneessa. Onneksi viime kesän juhlista oli jäänyt talteen muutamat kappaleet puisia kertsikoita. Lounas kruunattiin kauniilla joulupukin tuomalla suklaakakkusella, jonka näppärä sukulaistyttömme oli leiponut.

Kippasin juuri isoon mukiin lämmintä glögiä ja Tassumies kuorsaa korituolissaan. Ilta on kerrassaan eteerinen ja haiskahtaa vahvasti neulomiselta.

//

A few pictures from the Christmas Day lunch. The meal was crowned with a beautiful chocolate cake which we got from Santa last night.

12 comments :

 1. Täällä myös rääpitty ja makoillaan masujen viekussa, nenä kiinni hömppäkirjassa. Ihanaa iltaa sinne. Tassulle silityksiä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa täydelliseltä. :-) Kiitos samoin!

   Delete
 2. Aivan ihanat tunnelmat kuvissa!! :) Ja kyllä, olo on ihan ylitsevuotava!! :D Ihanaa iltaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :---D Kyllä! Hyvä termi tähän olotilaan. Samoin!!

   Delete
 3. Me ollaan syöty jo useampana vuonna ns. jouluruoka vasta näin joulupäivänä, nyt tässä odotellaan iltaespressoa ja lämmitellään saunaa. Neulominen maistuisi kanssa, mutta inspis on jossain hukassa. Mitähän sitä seuraavaksi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aiettä sauna oliski ihana. Aina voi neuloa pupun! Tai sitten vaikka pipon. :) Jotaki nopeasti valmistuvaa voisi olla omalla listalla seuraavaksi.

   Delete
 4. Masu on ihan täynnä täälläkin ja kalaherkkujen syönti janottaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, eikä ihan vähän janotakaan. :D Huomasin just!

   Delete
 5. Lovely look, hope you enjoyed a lot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, yes we did, I looove different fish foods. :)

   Delete