-->

Pages

09/01/2014

GRANDMA'S WITH PATATAS BRAVASOotteko te tullu tänne virkkaamaan??

Ei, kun neulomaan ja syömään lohkoperunoita. Meidän mummokerho kokoontui tällä kertaa pienellä kolmen hengen osanottajamäärällä Hakaniemen tunnelmallisessa Cafe Talossa. Lähdin paikan päälle puikot ja sekalainen kasa lankoja kassissa, ilman minkäänlaista ideaa seuraavalle työlle. Olin silti varma, että joku idea mummoillessa irtoaisi ja niinhän siinä kävi, että tuommoiset ylipohkeen jättikirjoneulesukat lähtivät työnalle.

Sain höpöttelyltäni vain ensimmäisen yläresorin valmiiksi, mutta hyvä alku sekin. Kuvissa näkyvät upeat sukat ovat Tiinan käden jälkeä - joku ehkä tunnistikin persoonallisen puikottelutyylin. Itse suunnittelin tekeväni jotakin sekalaista kuviota harmaalla ja eri pastellisävyillä. Kunnon kotivillikset siis!

We had our grandma club meeting yesterday, this time in Cafe Talo which is a nice small restaurant in Hakaniemi, Helsinki. My friend was knitting those beautiful wool socks so I had to start making my own pair.

(Sisäkuva kahvilasta lainattu Cafe Talon kuva-albumista)

10 comments :

 1. Ihana tuo teidän mummokerho! :) Ja tosi kivat kuviot nuissa Tiinan sukissa. Mä vielä treenailen ihan perussukkia ja nyt ihmetyttää, että vaikka oon neulonu muuten niin miksi pidin sitä vaikeana? Joku ulkosyntyinen trauma varmaan. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookki! :) Ja niin onki! :--) En tiiä, ihan turhaan oot pitäny. Niin moni pelkää sitä kantapäätä, mutta sekin on ihan helppo, kun saa jujusta kiinni.

   Delete
 2. Replies
  1. Kyllä, sitä nimenomaan. :) Aina yhtä kiva fiilis mummokerhoilun päätteeksi.

   Delete
 3. Tuollaiset kuvio sukat haluaisin tehdä. Voisi väritellä ruutupaperille kuvion niin siitä olisi sitten helppo katsella mallia... :) Ihana neulontakerho teillä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo nuo on niin kivat! Mulla on ensimmäinen sukka jo ihan hyvällä mallilla. :) Ala sääki tekemään!

   Delete
 4. Hihii :D Jo toinen blogi, josta tänään luen, että mummo/kässäkerhossa tulee puhuttua enemmän, kun neulottua. Niin meilläkin usein käy. Parasta seuraa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :DD Ennemmin sääntö kuin poikkeus. Ai teilläkin on kerho! Ihan paras harrastus. :)

   Delete
 5. Cafe Talo <3 ja mummokerho rulettaa aina ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oli kyllä tosi kiva paikka. Ja niin rulettaa!! :)

   Delete