-->

Pages

08/01/2014

CALENDAR x 2


Yritän parhaillaan pohtia, minkä tyylisen sisustuksen työ-/vierashuoneeseen rakentaisin. Tyttömäisiä pastelleja ja muutamia kirkkaita yksitysikohtia - kuten valtaosin meidän muussakin sisustuksessa - vai maskuliinisempaa valkoista, harmaata, ruskeaa ja mustaa? Lapsekkaan hauskaa vai seesteisen hillittyä?


Voi olla, että joudun kannottumaan jälkimmäiseen, sillä kotikonttorin pääkäyttäjä sattui tepastelemaan pinkimmän kuvan stailingin aikaan huoneeseen ja reaktion perusteella tyyli on turhan naisellinen. Painiskelen tämän saman dilemman kanssa muussakin sisustuksessa, sillä nämä kaksi suuntaa vetävät puoleensa niin tasavahvasti, että kotiin tulee tehtyä hankintoja vähän ristiin rastiin. Nyt matkaan on tarttunut kaksi kalenteria vuodelle 2014 - molemmat niin hienoja ja niin erilaisia.

Yhtenä hetkenä tuntuu, ettei pastelleista voi saada tarpeekseen ja välillä tekee mieli riisua sisustus väreistä ja käyttää pelkästään maanläheisiä sävyjä. Pidättyä rouheissa pinnoissa, kuten betonissa, pellavassa ja käsittelemättömässä puussa. Tähän vielä ripaus atseekki- ja marokkolaisvaikutteita sekä yksi takan reunalla meditoiva buddha. Homma taitaa olla selvä - ei tästä yhden tyylisuunnan kotia saa parhaalla tahdollakaan. Mutta kumpi vai kampi näistä olisi parempi?

I'm trying to decide if I should decorate our office/guestroom with girly pastels and bright colors or with more masculine white, grey, brown and black. Childish or stylish? Which one do you think is better?

12 comments :

 1. Ihana tuo ylimmän kuvan kalenteri! Saako sitä jostain??? :-) :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saa hyvinkin! Kanelikaupasta nimittäin: http://kanelikauppa.blogspot.fi/2013/09/kalenteri-2014.html

   Delete
 2. Replies
  1. Hei tää on hyvä teema. Otan käyttöön. :-)

   Delete
 3. Ehkäpä jälkimmäinen parempi, jos pääkäyttäjä tosiaan on kaksilahkeinen ja koti on muuten kovin tyttömäinen...? Tuo viimeisen kappaleen kuvaus tämän hetken it-jutuista oli kuin suoraan mun päästä. Ma en kesta. Näin kerran kirpparilla kun eräs thaimaalainen nainen (tai ainakin ulkonäön ja pituuden perusteella) kärräsi ulospäin buddha-patsasta. Ajattelin vaan että "Nööy, tohon helmeen kun olisin iskenyt näppini ensiksi". Inkkarit, raakapuu, betoni, pellava - just näin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pääkäyttäjä on tosiaan kakslahkeinen, joten taitaa kääntyä tuonne vähemmän värikkään puolelle. :) Haha, joo näiltä samoilta päähänpistoilta ja hullutuksilta ei taida täällä blogimaailmassa voida välttyä. :D

   Delete
 4. mistä kakkoskuvan kalenteri on hankittu ? :) kovin tekisi mieli ostaa itelle ! ihana.

  -Maria

  ps. ainiin minkä hintainen se oli, säästöbudjeteilla pitää miettiä sopiiko hankittavaksi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se löytyi Taikin joulumyyjäisistä kuukausi takaperin. Taiteilija oli Sonja Sarsa ja hintaa muistaakseni 15 euroa. :)

   Delete
 5. Täysin sama dilemma täällä - älä tee niinkuin mä; en tee päätöstä oikein ikinä ja etenen kaikkien kanssa sekaisin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiku oon tehny jo! :D Ja nyt yritän pitkin hampain vähän virtaviivaistaa.

   Delete
 6. I love the second one?
  For me it is my style

  ReplyDelete
  Replies
  1. Like all others did also! :) That one is clearly the winner.

   Delete