-->

Pages

18/02/2014

BED & BREAKFAST FOR TINY ARTISTS
Meillä oli viime viikonloppuna piskuisia yövieraita, joiden brunssitoiveet olivat suorastaan askeettiset: paahtoleipää ja päälle (ehdottomasti) vain pelkkää voita. Äidin tuomaa myslipakettia ei oikeasti avattu lainkaan, mutta pussukka oli niin kaunis, etten malttanut olla ottamatta sitä kuvausrekvisiitaksi. Pakkaussuunnittelusta iso plussa.

Viikonlopun aikana taiteiltiin melkoinen määrä tauluja, rakennettiin kartonkisia leikkikaluja ja jopa yksi mahtava lautapeli. Kuvissa näkyy muutamia sööttejä taidonnäytteitä kuusivuotiaan kynästä. Pienempi piirsi aivan ihanan näköiskuvan Tassumiehestä, mutta voi harmi, ettei siitä ollut laittaa kuvaa tänne. Se löytyy onneksi Muita ihanian Tiinan instagramista täältä.

Kuvissa esiintyvä kulho on puolestaan kirppislöytö Hietsun torilta viime kesältä. Kyseessä on Iittalan vanha Miranda-sarja, jota hamstrasin meille muutaman kulhon ja yhden kakkulautasen verran.

We had two tiny overnight guests last weekend and they had quite cute wish for breakfast: toasts with just plain butter. A little bit more ascetic brunch that you usually see in blogosphere. :) And look how nice drawings I have on my fridge door! One gorgeous portrait of Mr. Paw is missing from these pictures, but fortunately you can see it in mom-Tiina's Instagram account here.

4 comments :

  1. Onpa tosiaan kaunis myslipaketti, todellinen aamujen piristäjä. Ihanan tunnelmallisia kuvia olet muutenkin ottanut!

    ReplyDelete
  2. Ihailinkin noita piirroksia jo instassa, aivan ihania! Taitava piirtäjä! :)

    ReplyDelete