-->

Pages

06/02/2014

COOL ART PRINTED WALL CLOCKS


Pictures: Society6

Riikka vinkkasi julistekauppana tunnetun Society6:n valikoimien laajentuneen kelloihin, joten tämä ilouutinen piti tulla jakamaan myös tänne. Meillä ei ainakaan vielä ole seinäkelloa, joten yhdelle löytyisi hyvin tilaa. Ihan pienoinen valinnanvaikeus! Mikä näistä on teistä hauskin?

Taustakuvia löytyy satoja, eli valitsin tähän kollaasiin vain todella pienen murto-osan valikoimasta. Kehyksen (puu/musta/valkoinen) ja viisarien (musta/valkoinen) värin voi lisäksi valita itse. Koko valikoima löytyy täältä ja koska siinä ei jostakin syystä näy ylläolevat Riikan kellot, niin niitä pääsee kattelemaan tästä.

Society6 has enlarged their selection to wall clocks! How cool are these?! We don't yet have a clock so I could easily see one of these in our living room wall. So difficult to choose just one! Which of these you find the most beautiful?

18 comments :

 1. suosittelen myös näitä! http://society6.com/KristerSelin/wall-clocks

  ReplyDelete
 2. Jo on hienoja! Ihan sun näköisiä, varsinkin nuo ylimmät. :) vaikea ois päättää...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Mulla on nyt tuo bambi ykkösenä listalla.

   Delete
 3. Oijoi tuo lintukello ois niin mun ^_^

  ReplyDelete
 4. Laitoin just tilauksen menemään Society6:een mutta en ottanut kelloa kun meillä ei oikein ole tarvetta, mutta jos olis niin oisin päätynyt ehkä tollaseen missä on minttua tai sitten toi ihis kelta-puu setti. Värifriikki kun olen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ne kyllä huutaa kieltämättä sun nimeä. :) Tuun vaklimaan, mitä ostit >> muista tehä postaus!

   Delete
 5. Nää on ihania! Meiltä puuttuu olohuoneesta kokonaan kello, koska sopivaa ei vaan ole tullut mistään vastaan. Luulenpa, että nyt vihdoin löytyy:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sama! En oo vielä laittanu tilausta, mutta kyllä tuonne tarttee varmaan pistää. Tuntuu vaan, että haluais vaan selata ja selata, kun valikoimaa on niin paljon. Runsauden pula!

   Delete
 6. Mun lemppari näistä on kyllä tuo söpö peura! Ei harmi vaan ole tarvetta uudelle kellolle kun tämänhetkinenkin on kiva. :)

  ReplyDelete
 7. Vau! Tekis kyllä mieli vaihtaa jo seinäkelloa - tämänhetkisen pariisilaistyylisen romanttisen olen ostanut joskus lukioaikoina vuosia sitten ja tyyli todellakin muuttunut sen jälkeen..

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se on palvellu jo hyvän tovin! :) Ja menee kirpparilla varmasti kaupaksi. Eli uutta kehiin!

   Delete
 8. On kyllä hienoja ja tosi kiva kun vinkkasit näistä :) Nyt ehkä löytyi viimeinkin meillekin seinäkello, ehkä parikin! Mutta miten oikein löysit tuon, jossa on tuo ryppyisen paperin näköinen valkoinen tausta, kun en itse sitä meinaa löytää? Se on ehkä mun lemppari :) Kiitos avusta!
  Terkuin Anne

  ReplyDelete