-->

Pages

24/02/2014

LATEST 2ND HAND FINDSKierrätyskeskuksen sälälaatikoiden kaivelu tuotti jälleen muutaman pienen tuloksen, nimittäin uuden kahvilusikan ja tölkinavaajan. Mukaan tarttui myös pieni erittäin hyväkuntoinen tuohikori ja kaksi italialaista julistetta, jotka ovat vielä rullalla odottamassa ripustamista. Kaikkien yhteishinta oli noin viiden euron tietämillä. Tölkinavaajaan tein pienen piristystuunauksen vaaleanpunaisella akryylimaalilla. Nyt kelpaa laittaa killumaan keittiön naulakkoon!

Kuulen monesti kavereilta, että he haahuilevat kirppareilla mieluiten päällipuolisesti vilkuillen ja harvoin löytävät mitään herkullista. Itse taas olen sitä sorttia, että mielelläni vähän penkaisen paikkoja löytöjen toivossa - mitä ihmeellisemmän näköinen koju, sitä mielenkiintoisempi se yleensä on. Minkälainen kirppistyyppi siellä lymyilee?

18 comments :

 1. Haa, meillä on ollut kotona toi sama purkinavaaja ja myös siihen sopiva pullonavaaja! Kylläpä tuli lapsuusmuistot mieleen. Kukaan ei taida tietää, missä avaajat sijaitsevat nyt.

  Mä lukeudun niihin harjoitusta kaipaaviin kirppiskävijöihin, jotka eivät yleensä löydä mitään. Löytöjä on haastavaa tehdä sen epämääräisen tavaran seasta. Treenin puutetta, oletan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oijoi tuon saman tyyppinen pullonavaaja kuulostaa ihanalta! Nyt vaan treeniä, treeniä! :-)

   Delete
 2. Avaaja on Aarikan, noita löytyy meidänkin laatikosta. Kirppiksillä olen sekä vilkuilija, että penkoja. Jos vilkuilun seurauksella huomaan mielenkiintoisen pöydän, otan sen tarkempaan syyniin. Jos pöytä sisältää pelkkää muovista lelua ja muuta halpaa ryönää ja huonoa nyppyistä ja ryppyistä vaatetta, en sitä jaksa yleensä sen tarkemmin tutkia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitti, en tiennykkään, vaikka siltähän se tosiaan näyttää! No joo totta, taidan määkin mennä tuommoseen sun kuvailemaan kirppariprofiiliin.

   Delete
 3. Mielestäni löytöjen tekeminen kaipaa harjaantunutta silmää yhdessä kekseliään mielikuvituksen kanssa ja sinulla ilmiselvästi on tämä kyky. Kauniita tavaroita ja aah niin ihanat kuvat!
  XX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ja tuo on kyllä totta, että silmä harjaantuu, kun jaksaa vaan ravata erilaisilla kirppareilla! :)

   Delete
 4. Oih mitä löytöjä, minäkin suuntaan tänään kirppikselle, toivottavasti löydän yhtä ihania juttuja :)

  ReplyDelete
 5. Itse olen vaihdellen vähän molempia. Joskus on enemmän sellainen päällipuolinen haahuiluolo ja joskus taas tulee pengottua tarkemminkin. Pitäisikin taas tehdä joku kirppiskierros pitkästä aikaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aloin just tuolla ylempänä olleen kommentin jälkeen miettiä, että hmm, no joo niin taidan minäki mennä toisinaan vähän jokotaimeiningillä. :)

   Delete
 6. Onpa mainiot löydöt! Heti tuli kirppishimo, joten taidanpa viettää vapaapäivän niissä puuhissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirpparit on niin mahtavia! Halvalla hinnalla saa sisustuksesta persoonallisen.

   Delete
 7. Täälläkin ehdoton penkoja ja pöytien alle ja kaappien väliin kurkistelija ;) T. Eilen-kirpparilta-taas-kotiutui-vähän-purkkia-ja-purnukkaa-ja-palikkaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Jotenkin olisin voinu arvatakin, että oot semmonen!

   Delete
 8. Söpöjä :) Aina tarttuu jotain mukaan-kirppistelijä ;) Siksipä tauko tekee välillä hyvää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mm, joo samaa vikaa. :) Paitsi viime aikoina olen onnistunut sekä kaupoilla että kirppareilla hillitsemään.

   Delete
 9. Meilläkin kotona on tuollainen tölkinavaaja, kuten myös pullonavaajakin. Ne kummatkin on ruman kulahtaneita, mutta niiden maalaaminen voisi kyllä antaa niille todellakin uutta ilmettä :)

  Juuri eilen tuli kirppisteltyä, ja mukaan (taas) tarttui pari vaatekappaletta. Koskaan en kyllä löydä sitä, mitä lähden etsimään, mutta jotain pientä ja mukavaa silti melkein tulee joka kerta kiikutettua kassissa kotiin. Kirpparit on kyllä ihan mun lemppareita, tosi harvoin tulee ostettua vaatteita ihan vaatekaupoista, koska kirppareilta löytää uudenveroisia vaatteita opiskelijaystävällisempään hintaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa voin todeta sisustamisen suhteen, hirmusesti tulee osteltua kirppiksiltä tavaroita ja huonekaluja. Muuten menisin vararikkoon kaikessa muutoshalukkuudessani... :)

   Delete